Algorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algorand (ALGO) için zor bir yıl oldu. Hakim yatırımcı ilgisi, birçok kripto para birimi için önemli bir barikat olmuştur. Bunun bir nedeni, kripto piyasasının canlanma modunu etkinleştirememesidir. ALGO, Mayıs ayındaki teslimiyetinden daha sonra dibe inmeye kadar, pazarın en büyük ölümlerinden biri olarak çekişme içindeydi. 

Ancak, basın zamanında, ALGO iyi bir ivme kazanmış görünüyordu. Son 24 saat içinde, ALGO 0,31 ABD Dolarından 0,34 ABD Dolarına yükseldi. Grafiklerde %3,32’lik bir artış gösterdi. Şimdi, artış çok önemli görünmese de, diğer metrikler aynı fikirde değil gibi görünüyordu.

Algorand’ın son iki gündeki hacmi etkileyiciydi. Temmuz başında 57,10 milyona düştükten sonra, ALGO kısa sürede işlem hacminde 95,58 milyona kadar yükseldi. İkincisi, yazı yazılırken kaydedilen rakamlardı. 

Algorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı? 5

Bu, yatırımcı güveninin kripto para birimine geri döndüğü anlamına mı geliyor?

Daha uzun zaman diliminde, ALGO bir miktar direnç buldu. Belirli seviyelerin ötesine geçememesi, geçmişte büyümesine mal oldu. Örneğin 18 Mayıs’ta 0,50 dolarlık direnci geçemedi. Benzer şekilde, 8 Haziran’da 0,42 dolar seviyesini geçemediği için başka bir direnç başarısızlığı yaşadı. 26 Haziran’daki bir artış da 0,35 doların üzerinde gerçekleşemedi.

algorandAlgorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı? 6

Yine de, ALGO’nun göstergeleri, yazının yazıldığı sırada olumluydu. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 63.27 değerine sahipti. Aslında, RSI 13 Temmuz’dan beri kuzeye gidiyor – Bu, zammın tesadüf olmadığının bir işareti. 

Öyle olsa bile, kısa vadede fiyat artışı nötr kalabilir. Bunun nedeni, 20 dönemlik EMA (mavi) ve 50 dönemlik EMA (sarı) aynı hızda görünüyordu. Böyle bir durumda, ALGO’nun hakim eğilimi düşüş veya yükseliş olabilir.

algorandAlgorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı? 7

Bu arada, Algorand’ın sıkıntıları doğrulanabilir bir şekilde yakında bitmeyebilir. Yazma sırasında, onu 5 milyon dolardan fazla tutan balinaların yüzdesi %43.88’den %43.69’a düştü. Ancak, piyasa değeri aynı pencerede 2,28 milyar dolara yükseldi. Söylemeye gerek yok, yatırımcı güveni hala titrek.

algorandAlgorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı? 8

Ayrıca, olumlu ve olumsuz duygular da EMA kaynaklı projeksiyonları desteklemektedir. Tüm suçlama Algorand’ın ağının hatası olmasa da, yatırımcıları geri almak için sağlam bir hamle gerekli olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
44

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand’ın (ALGO) Yatırımcıları Geri Alma Çabalarında Daha Fazlası Var mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!