Avalanche: Ağın 3. Çeyrek Performansı AVAX’ı Ayılardan Uzaklaştırabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX), daha geniş kripto piyasasına çok benzeyen bir ikinci çeyrek performansına sahipti. Tüm büyük para birimleri, yıkıma devam eden sözde “kripto kışı” sırasında olağanüstü düşüşler yaşadı. Bununla birlikte, Avalanche ekosistemi iyileşmeye çalışırken bazı olumlu çıkarımlar oldu.

Yakın tarihli bir Messari raporu, 2022’nin ikinci çeyreğinde kilitlenen Avalanche DeFi toplam değerinde bir gelişme eğilimi gözlemledi. USD cinsinden düşen TVL’ye rağmen DeFi’de kilitlenen AVAX miktarında hala bir artış vardı. Bu, Avalanche ağı için güçlü bir performans endeksi gösterdi. Başka bir Messari analizinde, daha geniş Avalanche ekosisteminin performansı ele alındı. Rapor, geliştirici ve kullanıcı etkinliği ile ekosistemi ele alarak başlar.

Geliştirici faaliyeti, 2022’nin ikinci çeyreğinde büyük bir düşüşe tanık oldu. Bunun çoğu, ezici piyasa koşullarına bağlanabilir. Bununla birlikte, benzersiz sözleşmeler YTD grafiğinde çok daha iyi performans gösterdi. Bu, Crabada’nın Yüzücü ağına geçişi nedeniyle Mayıs ayındaki anormal artışa rağmen gerçekleşti.

Avalanche: Ağın 3. Çeyrek Performansı AVAX’ı Ayılardan Uzaklaştırabilir mi? 4

Kullanıcı etkinliği de dönem boyunca düşen sayılarla benzer bir karara tanık oldu. Günlük aktif kullanıcılar ve işlem sayısı, yıllık performansta hala daha iyi performans gösterdi. Nisan ayının ikinci çeyreğinin başlangıcında, günlük ortalama bir milyonun üzerinde işlem gerçekleşti. Temmuz ayı itibariyle rakamlar, günlük kullanıcıların da keskin bir şekilde düşmesiyle günlük 500 işlem seviyesinde duruyor.

avaxAvalanche: Ağın 3. Çeyrek Performansı AVAX’ı Ayılardan Uzaklaştırabilir mi? 5

Son 18 ayda Avalanche’ın EVM uyumlu C-Chain’i, düşük gaz ücretleri ve işlem süreleriyle kritik bir kullanıcı ve geliştirici kitlesini kendine çekerek, güçlü bir DeFi odaklı dApp ekosisteminin oluşturulmasını destekledi. Şu anda Avalanche ağında 200’den fazla proje var.

Borç verme protokolleri, Avalanche’ın DeFi büyümesinde çok önemli bir çark oluşturuyor. Avalanche’ın DeFi açısından en büyük uygulaması likidite protokolü Aave’dir. Bunu BENQI Likidite Piyasası (BLM) ve Yeti Finans takip ediyor. Bu üçü, TVL on Avalanche’ın ilk üç kredi protokolünü oluşturuyor.

avaxAvalanche: Ağın 3. Çeyrek Performansı AVAX’ı Ayılardan Uzaklaştırabilir mi? 6

Gerçekten de Çığ!

Avalanche ekosisteminde tatmin edici sonuçlarla, yeni çeyrekte ağ için bir söz var. Ancak, AVAX 20 doların altına düşmeye devam ediyor ve gün geçtikçe %3,5 daha düşüyor. Herhangi bir büyük artış için ağ, yerel AVAX belirtecini çevreleyen koşulları iyileştirmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
49

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche: Ağın 3. Çeyrek Performansı AVAX’ı Ayılardan Uzaklaştırabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!