Michael Saylor, Bitcoin’in Gerçek Değerini Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’e destek vermeye devam ediyor. Michael Saylor, kötü enflasyon koşullarına rağmen gerçek Bitcoin (BTC) değerini açıkladı.

Michael Saylor’dan Yeni Bitcoin Açıklaması

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon, pek çok ülke ekonomisini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde son açıklanan raporlara göre yüzde 9.1 ile rekor tazeleyen enflasyon oranı, kripto para birimlerini de olumsuz etkiliyor. Finansal piyasalar ve özellikle kripto para birimleriyle ilgili ana tartışma konusu, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ve başka bir varlık satış turunu tetikleyen rekor seviyedeki enflasyon sorunu yeni sorunları da beraberinde getiriyor. Kripto para birimlerine ve Bitcoin’e verdiği destekle bilinen MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin konusunda yeni bir açıklama yaptı. Saylor açıklamasında Bitcoin’in gerçek değerinde olmadığını bir kez daha belirtti.

İlginizi çekebilir: Coinbase Uzun Dönem Bitcoin Yatırımcılarına Güveniyor

Saylor tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD enflasyonu yüzde 9.1’lik rekor seviyede ve diğer büyük küresel rezerv para birimleri ABD doları karışışında daha da hızlı değer kaybederken, pek çok insan 1 Bitcoin’in 1 Bitcoin’den daha fazla şeye eşit olduğunu anlamıyor. Saylar bu nedenle, kripto para birimlerinin gerçek bir ustası olarak, kripto para birimlerinin oranını fiat para birimleriyle ilişkilendirmediğini ve makroekonomik istatistiklerin Bitcoin teklifleri üzerindeki güçlü baskısına rağmen, gerçek değerinin esasında düşmediğini belirtiyor. Son olarak MicroStrategy’nin sahip olduğu Bitcoin’ler sebebiyle kaybı 1 milyar doları aşıyor olsa da MicroStrategy, Bitcoin’e inanmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor, Bitcoin’in Gerçek Değerini Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!