Chainlink’in %180’lik Büyümesi, Benimsemeyi Canlandırmak İçin Yeterli Olacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oracle blok zincirleri hala kripto alanının gelişmekte olan bir kolu olsa da, aynı şeyin öncüsü olan Chainlink hala rekabet buluyor. Ancak bu rekabet, Chainlink’in büyümesini etkilemeye yaklaşmıyor. 

2. Çeyrekte Chainlink

Ayın başında yayınlanan veriler, daha geniş piyasa çöküşünün ağ üzerinde kesinlikle bir etkisi olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Özellikle, ikinci çeyrek ilk çeyreğe kıyasla iyi gitmedi.

Toplam oracle ağları bu yıl Ocak-Mart ayları arasında %16 artarken, Nisan-Haziran ayları arasında sadece %10’luk bir artış gözlemlendi. Ancak Chainlink’in yıl boyunca kaydettiği büyüme çok daha yüksek. 2021 2. Çeyrek ile 2022 2. Çeyrek arasında, Oracle ağları yalnızca 360 ağdan 1007 ağa %180 artış gösterdi.

Ayrıca, Chainlink ekosistemindeki 1350’den fazla proje ile ağ, 12’den fazla blok zinciri ve Katman-2 ağı ile entegre olmuştur.

Bu tür gelişmeler yatırımcıları iyimser kılacaktır. Ancak, ayın başından beri ağın benimsenmesi düşüş eğiliminde. Bu kesinlikle LINK için iyi bir haber değil çünkü geçen ayın sonuna kadar aynı benimseme altı ayın en yüksek seviyesindeydi.

Chainlink’in %180’lik Büyümesi, Benimsemeyi Canlandırmak İçin Yeterli Olacak mı? 4

Listelerde LINK de etkileyici bir değişiklik yapmıyor. Bir ay boyunca, tüm dalgalanmalar LINK’i yaklaşık 6 dolarda konsolide etti. Ve bu yazının yazıldığı sırada bile LINK, 12 Haziran’daki fiyatıyla tam olarak aynı fiyattaydı.

chainlinkChainlink’in %180’lik Büyümesi, Benimsemeyi Canlandırmak İçin Yeterli Olacak mı? 5

28 ve 29 Haziran’da fiyattaki düşüşün uzun vadeli sahiplerden büyük bir satışları tetiklediğini belirtmekte fayda var.

Ancak bu 48 saatte, LTH satışı tarafından 922 milyardan fazla gün tüketildi. Bunu bir perspektife oturtmak gerekirse, tüketilen ortalama gün sayısının 10 milyara bile ulaşmadığını bilin ki bu da yatırımcıları LINK konusunda endişelendirdi.

chainlinkChainlink’in %180’lik Büyümesi, Benimsemeyi Canlandırmak İçin Yeterli Olacak mı? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink’in %180’lik Büyümesi, Benimsemeyi Canlandırmak İçin Yeterli Olacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!