Solana, Menkul Kıymetler Yasasını İhlal Etmekle Suçlanıyor • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle 2016’nın sonlarında büyük bir patlama yapan ICO trendi, birçok kripto para projesi için önemli bir finansman kaynağı oldu. Bu trende uyum sağlayan projelerden birisi olan Solana da 2018 ICO başlatmış ve 0.22 dolardan ilk alıcıları ile buluşmuştu. Ancak Kaliforniya Federal Mahkemesi’nde açılan bir toplu davaya göre, Solana ekosistemindeki kilit oyuncuları, kayıtsız bir menkul kıymet olan SOL’den yasadışı olarak kâr etmekle suçluyor.

Solana (SOL) Kayıtsız Bir Menkul Kıymet Olmakla Suçlanıyor

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Özellikle ABD’de herhangi bir varlığın yasa dışı olmaması için SEC’e bildirilmesi ve bu varlıkların tanımlanması gerekmekte. Genellikle Ripple ve SEC arasında yaşanan bu menkul kıymet gerginliği diğer birçok proje için de yaşanabiliyor. Son olarak Kaliforniya’da ikamet eden Mark Young tarafından açılan bir dava, Solana Labs’i kayıtsız bir menkul kıymet olan SOL’den yasadışı olarak kâr etmekle suçluyor.

İlginizi çekebilir: Mike McGlone, Kriptonun Geleceği İçin İyimser

Bunlara ek olarak davada Solana Vakfı, Solana’dan Anatoly Yakovenko, kripto VC devi Multicoin Capital, Multicoin’den Kyle Samani ve ticaret masası FalconX gibi isimler de yer alıyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, Menkul Kıymetler Yasasını İhlal Etmekle Suçlanıyor • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!