Ripple Fiyat Analizi: XRP Kritik Destekle Karşı Karşıya, Sırada Ne Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük zaman diliminde, Ripple dinamik desteğin (yeşil renkte) üzerinde işlem görüyor. RSI 30 günlük göstergesi eklendiğinde, bu endeksin düşüş bölgesinde olduğu ve direnç olarak azalan çizgiye doğru hareket ettiği görülebilir (kırmızı). Bu direnç trend çizgisi 2020’nin sonunda oluşturuldu.

Fiyata geri dönelim: Yükseliş tarafından bakıldığında, boğanın ilk mücadelesi 0,4 dolarda (sarı ile işaretlenmiş) yatay direncin üzerine çıkmak olacaktır. Bir denemede başarısız olduktan sonra, bir sonraki denemede kırılmayı başarırsa, RSI’ın da karşılık gelen direnci geçmesi ve yukarı doğru bir ralli için pozitif bir sinyal tetiklemesi bekleniyor.

Desteği 0,3 dolarda tutmak XRP için kritik önem taşıyor. Ayılar piyasa kontrolünü yeniden ele geçirir ve fiyatı bunun altına iterse, muhtemelen 0.24 $ aralığında bir düzeltme olabilir.

Temel Destek Seviyeleri: 0,30 ABD Doları ve 0,24 ABD Doları

Anahtar Direnç Seviyeleri: 0,40 ABD Doları ve 0,54 ABD Doları

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 0,33 ABD
Doları MA50: 0,37 ABD Doları
MA100: 0,51 ABD Doları
MA200: 0,64 ABD Doları

XRP/BTC grafiği

BTC çifti grafiğinin fiyatı hala sarı azalan çizginin altında işlem görüyor. Aynı zamanda, günlük MA100 (mavi renkte) önemli bir destek sağlamıştır.

Ripple’ın ana zorluğu 1800 Sats’ta direnç bölgesinin üzerine çıkmaktır. Bir koparma durumunda, 2000 Sats yakın olmalıdır.

Temel Destek Seviyeleri: 1500 Sats & 1250 Sats

Anahtar Direnç Seviyeleri: 1700 Sat ve 1800 Sat

ripple 

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
26

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Fiyat Analizi: XRP Kritik Destekle Karşı Karşıya, Sırada Ne Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!