Litecoin Yükseliş Emri Bloğunun Altına Düştü, Bir Sonraki Hedef 40 Dolar Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadece bir hafta önce Litecoin (LTC) 61 dolar seviyesine yükseldi ancak orada reddedildi. Bu, özellikle uzun vadeli yatırımcılar için aşağı yönlü bir gelişmeydi. Piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürmeye devam etti ve son birkaç gün içinde psikolojik 50 dolar seviyesi savundu. Ancak satış baskısı bir kez daha tırmanmaya başladı.

LTC 12 Saatlik Grafik

Litecoin Yükseliş Emri Bloğunun Altına Düştü, Bir Sonraki Hedef 40 Dolar Olabilir! 4

Mayıs ayında LTC, 61 ila 74 dolar (beyaz) arasında bir aralık oluşturdu. Haziran ayına bir hafta kala, bu aralığın en düşük seviyeleri tutunamadı. Yoğun satış dalgası, Litecoin’in 40.2$’a kadar düştüğünü gördü. Sonraki haftalarda, fiyat 61 dolarlık alana geri döndü.

Çizilen Fibonacci düzeltme seviyeleri (sarı), 61 $ işaretinin, 74 $ ‘dan 40.3 $’ a olan hareketin %61.8 geri çekilme seviyesi olduğunu gösterdi.

Ayrıca, 61 dolarlık alan, Mayıs ayında oluşan aralığın da en düşük seviyesiydi. Bu iki direncin birleşimi güçlüydü ve LTC, 61 dolarlık bölgeden reddedildi.

LTC 4 Saatlik Grafik

litecoin Litecoin Yükseliş Emri Bloğunun Altına Düştü, Bir Sonraki Hedef 40 Dolar Olabilir! 5

61$ alanından gelen ret, 51-52$ alanında (camgöbeği kutusu) bir miktar destek bulması bekleniyordu. Bu bir talep bölgesiydi ve aynı zamanda dört saatlik grafikte bir yükseliş emri bloğuna sahipti. Ayrıca, bu bölge uzun vadeli yatay destek seviyesinin 50.4$’ın hemen üzerindeydi.

Bu nedenle, yükseliş düzeni bloğu ile yatay destek seviyesi arasında bir kez daha kesişim var. Yine de, fiyat sıçraması bu bölgeden sadece zayıftı.

Geçtiğimiz günlerde iki kez bir sıçrama yaşandı. Sıçramaların her biri, 54 doların üzerinde bir işlem seansını kapatamadı. Yazma sırasında, fiyat hem 50,4 $ destek seviyesinin hem de bunun üzerindeki talep bölgesinin altına düştü.

litecoin Litecoin Yükseliş Emri Bloğunun Altına Düştü, Bir Sonraki Hedef 40 Dolar Olabilir! 6

Dört saatlik Göreceli Güç Endeksi (RSI) birkaç gün önce nötr 50 çizgisinin altına düştü ve dirençle aynı şeyi tekrar test etti. Bu, momentumun ayılar lehine döndüğünü gösteriyordu. Chaikin Para Akışı (CMF) da kabul etti ve son birkaç günde piyasadan önemli miktarda sermaye akışı gördüğünü gösterdi.

Öte yandan, Bakiye Hacmi (OBV) yüksek satış baskısı göstermedi. Aslında, geçen hafta listelerde daha yükseğe çıkmayı başardı ve son üç günde sadece küçük bir düşüş gördü.

Çözüm

LTC’nin son işlem seanslarındaki fiyat hareketi, 50-52 dolarlık alanın çok önemli bir destek alanı olduğunu gösterdi. Psikolojik olarak önemli 50 dolar seviyesinin altına yakın bir seans olursa, Litecoin’in çizelgelerde çok daha aşağı düşmeye başladığını görebilir.

Bu nedenle, agresif satıcılar, 52 doların hemen üzerinde bir stop-loss ile 50 doların altındaki bir seansta kısa pozisyonlara girmeyi deneyebilir. 48 $ ‘daki Fibonacci geri çekilme seviyesi biraz zayıf destek sunabilir, ancak bunun altında 40 $ alanı işaret etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
42

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin Yükseliş Emri Bloğunun Altına Düştü, Bir Sonraki Hedef 40 Dolar Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!