Singapur Düzenleyicisi’nden Three Arrows Capital’e Eleştiri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur düzenleyicisi’nden Three Arrows Capital’e eleştiri. Singapur düzenleyicisi, Three Arrows Capital’in yanlış bilgi verdiğini ve yönetim altında izin verilenden daha fazla varlığa sahip olduğunu iddia etti.

Singapur Parasal Yetki Kurumu’dan (MAS) yapılan açıklamaya göre, dün mahkemenin Three Arrows Capital’i tasfiye ettiği söylendi. Açıklamaya göre, şirket yanlış bilgi vermek ve yönetim altında olan varlıkları izin verilenden daha fazlasını aşmakla suçlandı. 2013 yılında düzenleyici kurum, varlıklarının 250 milyon doları geçmemesi koşuluyla hedge fonuna bir lisans vermişti.

şirket, Temmuz 2020 ile Eylül 2020 arasında ve Kasım 2020 ile Ağustos 2021 arasında şirketin bu seviyeyi aştığını iddia ediyor. İşletme, yönetime veya hissedarlara herhangi bir düzeltme açıklamadı.

Söz konusu bildiride, işletmenin faturalarını ödeyemeyebileceğine dair söylentiler yer aldı ve ayrıca olası başka ihlalleri de incelediği bildirildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Singapur Düzenleyicisi’nden Three Arrows Capital’e Eleştiri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!