Cypherpunk Holdings tüm BTC ve ETH rezervini sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizlilik odaklı yatırım şirketi Cypherpunk Holdings Inc., tüm kripto para yatırımlarını nakde dönüştürdüğünü duyurdu.

Çoğunlukla blockchain ekosistemindeki projelere yatırım yapan Kanada merkezli şirket, 28 Haziran’da yayınlanan bültende kripto para rezervinde yapılan değişiklikleri duyurdu. Bültene göre şirket, elinde bulunan 205,82 Ether (ETH) ve 214,72 Bitcoin’in (BTC) tümünü sattı.

Şirket hazinesinde artık BTC ve ETH bulunmadığını duyuran şirket, ETH satışlarından 293 bin Kanada doları (yaklaşık 3,77 milyon TL) ve BTC satışlarından 6,08 milyon Kanada doları (yaklaşık 78,4 milyon TL) olmak üzere toplamda 6,37 milyon Kanada doları (82,17 milyon TL) gelir elde etti.

Şirketin elindeki toplam nakit rezervinin ise 18,15 milyon Kanada doları olduğu belirtildi. Bu miktar, güncel kur ile 234,5 milyon TL ediyor.

Bitcoin’e yaptığı yatırımlar ile 2020 sonlarında kripto paranın en büyük halka açık yatırımcılarından biri haline gelen şirketin CEO’su Jeff Gao, “Cypherpunk şu anda kasasındaki tüm BTC ve ETH birikimlerini nakde dönüştürdü ve yeniden saklamaya çekti,” diye belirtti.

CEO, şöyle devam etti:

“Kripto ekosisteminde sistemik risklerin büyüdüğünü görmeye devam ediyoruz ve varlık tokeni bulundurmayla ilişkili risk/ödül ve fırsat giderlerini değerlendirdiğimizde, en makul yaklaşımın kenarda durup, dalgalanma ve likidite kıtlığının mantıklı bir sonuca ulaşmasını beklemek olduğunu düşünüyoruz.”

Kripto fiyatlarındaki aşırı düşüş nedeniyle protokolden çekim işlemlerini durduran Babel Finance, Finblox ve Celsius gibi DeFi platformlarına değinen Gao, “Çekimleri ‘geçici’ olarak durduran zincir sayısının giderek arttığı haberleri geliyor. Piyasa koşullarına dair tezimizin değiştiği zaman gelene dek, hazinemiz nakitte duracak,” diye belirtti.

Şirketin CIO’su Moe Adham ise “Kripto piyasaları hala epey riskli bir ortamda. Tüm sektörde varlık fiyatlarında ciddi düşüşlerin devam etmesi riski sürüyor,” diye açıkladı.

Adham, şöyle ekledi:

“Şirketimiz tüm hissedarların çıkarı doğrultusunda hazinesini nakde dönüştürdü. Bu geçiş, belirli projelerin ciddi bir yeniden sermayelendirmeden geçmesinin ardından ortaya çıkacağına inandığımız yatırım fırsatlarından faydalanabilmemiz için şirketimizi hazırlayacak.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cypherpunk Holdings tüm BTC ve ETH rezervini sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!