21Shares kripto kışına özel ETP çıkarıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto borsa yatırım ürünü (ETP) ihraççısı 21Shares, mevcut ayı piyasasında kripto kışı odaklı yatırım araçlarıyla eyleme geçti.

ETP şirketi, devam eden ayı piyasası sırasında Bitcoin’e düşük maliyetli yatırım imkanı sunmak için tasarlanmış 21Shares Bitcoin Core ETP’yi (CBTC) piyasaya sürdü.

Fiziksel destekli Bitcoin ETP’si, 29 Haziran’da SIX Swiss Exchange’de işlem görmeye başladı. ETP’nin gider oranı ise Bitcoin’in arz sınırı olan 21 milyonu temsil edecek şekilde 21 baz puan belirlendi. Şirkete göre CBTC’nin gider oranı, piyasadaki en düşük oranlı ikinci üründen 44 baz puan daha düşük.

CBTC, 21Shares’in ayı piyasası odaklı Kripto Kışı Paketi’in bir parçasını temsil ediyor. 21Shares ETP Ürünü Yöneticisi Arthur Krause, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada düşük maliyetli yeni ürünün, yatırımcılara zorlu koşullarda kripto ekosistemine girmek için daha fazla seçenek sunmak için tasarlandığını belirtti.

Krause, “Aslında bir varlığı satın almak için en iyi zaman fiyatların düştüğü zamandır, fakat yatırımcılar bu dönemde alım yapmaya genellikle çekiniyor,” diye ekledi. Yöneticiye göre CBTC, portföylerini optimize etmek isteyen yatırımcıların yüksek dalgalanma sırasında Bitcoin’e erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

21Shares, zorlu piyasa koşullarına odaklanan 21Shares Short Bitcoin ETP ve 21Shares Bytetree BOLD ETP gibi bazı ürünleri halihazırda arz ediyor. Yeni ürün ise ayı piyasası sırasında yatırım fırsatlarını daha da artırmış olacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
21Shares kripto kışına özel ETP çıkarıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!