Bitcoin 20.000 Dolara Düştü, Tezos (XTZ) %9 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos, günlük %9 artışla yeşildeki en kripto varlıklar arasında yer alıyor. Bitcoin şu anda 21.000 dolara yakın oturuyor.

Birkaç gün daha yüksek zeminleri keşfettikten sonra, Bitcoin dün yörüngesini tersine çevirdi ve 20.000 dolara düştü. SOL, DOGE, SHIB, AVAX ve diğerlerinin günlük düşüşler grafikleri ile çoğu altcoin de bugün kırmızıda. Tezos ise piyasa duyarlılığına meydan okudu.

Bitcoin 20.000 $’ı Korudu

Bitcoin’in geçen Pazar günü 12.000 doların üzerinde düşüşle 18 ayın en düşük seviyesi olan 17.500 dolara düştüğü ay ortası katliamının ardından, geçen hafta 4.000 doların üzerinde toparlandığı için varlık için daha olumluydu.

Ardından, BTC’nin nispeten sakin kaldığı ve 21.000 dolar civarında sabit kaldığı hafta sonu geldi. Hatta 21.800 doların biraz üzerinde on günün en yüksek seviyesine bile yükseldi ancak orada durduruldu.

İlerleyen saatlerde kripto para birimi yavaş yavaş değer kaybetmeye başladı ve sonunda kendisini 21.000 doların altına düşerken buldu. Günlük en düşük seviye 20.500$ civarında geldi, ancak topluluğun 20.000$’a düşeceğine dair korkuları hayata geçmedi.

Tam tersi, Bitcoin sıçradı ve şu anda 21.000 dolara yakın oturuyor. Bununla birlikte, piyasa değeri 400 milyar doların altına düşerken, alts üzerindeki hakimiyet %42,5’te sıkı oturuyor.

Bitcoin 20.000 Dolara Düştü, Tezos (XTZ) %9 Arttı! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Olumsuz fiyat gelişmelerine rağmen, borsalarda oturan coin sayısı 3 yılın en düşük seviyesine düştüğü için yatırımcılar BTC varlıklarının büyük bir kısmını geri çekti.

Bitcoin’i yasal bir ihale olarak kabul eden ikinci ülke olduktan sonra, Orta Afrika Cumhuriyeti kripto merkezinin lansman tarihini açıkladı.

SEC Başkanı Gary Gensler, yalnızca Bitcoin’i bir emtia olarak adlandırmaya istekli olduğunu söyledi .

XTZ Oranlara Meydan Okuyor

Çoğu altcoin, günlük ölçekte düşüşlerle BTC’yi güneye doğru takip etti. Ethereum da hafta sonu boyunca birkaç günün en yüksek seviyesine ulaştı ancak daha fazla yükselemedi. Geçen gün, ETH %1,5’in biraz üzerinde düştü, ancak yine de 1.200 doların üzerinde işlem görüyor. BNB benzer bir oranda düştü ve 240 dolara yakın.

Ripple, Cardano, TRON ve LEO, bir günde %4’e kadar düşüş yaşadı. Yine de Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Avalanche ve MATIC’ten daha fazla günlük düşüş görülüyor.

Ayrıca, değerin %8.5’ine kadar gittiğini ve SOL 40$’ın altına düştüğünü, DOGE 0.07$’ın üzerinde kalmak için mücadele ettiğini, DOT 8$’ın altında olduğunu, SHIB’nin 0.000011$’a geri döndüğünü, AVAX 20$’ın altında olduğunu ve MATIC 0,53$’da olduğunu gördüler.

Tezos ve ApeCoin, yeşildeki birkaç varlık arasındadır. XTZ bir günde %9 arttı ve 1,65 $’da otururken, belki de BAYC’nin Eminem ve Snoop Dogg’un bir rap videosuna dahil edildiği son hype ile beslenen APE, %6.5 artışla 5.2 $’a yükseldi.

bitcoin Bitcoin 20.000 Dolara Düştü, Tezos (XTZ) %9 Arttı! 4

Sektör/Altcoin Haberleri

Ripple’ın CEO’suA, SEC’in devam eden mahkeme savaşını kazanması durumunda şirketin Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılacağını söyledi.

ProShares’in son raporu, kripto para birimi finansal ürünlerinin geçen hafta en büyük çıkışları gördüğünü gösterdi.

UST efsanesinin ardından riskten korunma fonlarının USDT’yi açığa çıkarmaya başladığını iddia eden raporlar ortaya çıktı ve Tether’in CTO’su gerçekten de bu tür girişimlerin olduğunu doğruladı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
27

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20.000 Dolara Düştü, Tezos (XTZ) %9 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!