30 Coinim Var! O Altcoin’de Boğayım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance borsasının ABD kolu olan Binance.US’in yöneticisi Brian Shroder, bir röportajda satın aldığı kripto paralardan bahsetti. Ayrıca Bitcoin konusunda hala yükselişte olduğunu aktardı. İşte yöneticinin piyasaya dair son yorumları ve yatırımları…

Binance yöneticisi, düşüşte coin satın aldı

Binance.US CEO’su Brian Shroder, yakın zamanlı bir röportaja göre, Bitcoin konusunda hala yükselişte. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin, Kasım ayında kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse yüzde 70 düştü. Shroder da, son zamanlarda bu yüzde 70’lik düşüş sırasında kripto para birimini satın aldı. Shroder, 29.000 ve 19.000 dolarda satın alma emri koyduğunu söyledi. Toronto merkezli Collision konferansında konuşan Shroder, 30’dan fazla farklı kriptoya yatırım yaptığını söyledi. Ayrıca, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Satın almaya devam ediyorum, kişisel yatırım yolculuğuma devam ediyorum. Açıkçası kişisel ve profesyonel olarak uzun vadeli kriptoya inanıyorum. Kriptonun şaşırtıcı yanı, her bir varlığın çok benzersiz olması. Bu nedenle farklı coin ve token projeleri için gerçekten ‘tavşan deliğinden aşağı inebilir’ ve tutkulu inananlar haline gelebilirsiniz. Birçok projenin fayda, yönetim yapısı ve token ekonomisi diğerinden çok farklı. Bu yüzden gerçekten ilginç olduğunu düşündüğüm birçok farklı coin ve token projesi var.

SHIB, DOGE ve 13 Altcoin Çıkarıldı: Ünlü Borsa Bu 3'ünü Ekledi!

Shroder’ın odağında Helium var

Shroder, faydası için yükselişte olduğu bir kripto projesinin, internete ve internetten veri göndermek ve almak için cihazların internetini kullanan ve cihaz erişim noktalarını barındıran kullanıcıları ödüllendiren Blockchain destekli bir kablosuz ağ olan Helium olduğunu söyledi. Shroder, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Helium’u gerçekten seviyorum çünkü temelde bir ağ oluşturuyor ve kripto para yoluyla bir ağı daha güçlü hale getirmek için bir motivasyon sağlıyor. Bu yüzden insanları nesnelerin interneti ve belki de gelecekte telefonunuz için ağ bağlantısına ihtiyaç duyan insanların olduğu ölü noktaları bulmaya teşvik ediyor. Bu harika.

Usta Analist, 4 Altcoin Seçti

Helium’un (HNT) şu anki piyasa değeri yaklaşık 1.15 milyar dolar. Zamanla büyüse ve güçlü bir fayda sağlasa da, 2 trilyon dolarlık değeri silen kripto para satışlarından kurtulamadı. Kasım ayında 54.88 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan kripto para birimi; şu anda, bu seviyenin yüzde 80 kadar altında. kripto para birimi, şu anda 10.95 dolardan el değiştiriyor. HNT’nin son 24 saatte kaybettiği değer yüzde 1.5 olsa da, haftalık ve aylık grafikte yükselişte. HNT, son 14 günde yüzde 37 ve son 30 günde yüzde 52 oranında yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
30 Coinim Var! O Altcoin’de Boğayım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!