400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan’da Shiba Inu Ekosistemi, SHIB jetonlarını yakmaya başladığı bir yanan portal başlattı. Shiba Inu projesinin geliştiricileri tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, SHIB’yi yakmanın arkasındaki amaç, tokenlerin dolaşımdaki arzını azaltmak, dolayısıyla fiyatı artırabilecek bir kıtlığa neden olmaktır.

Geliştiriciler, ekosisteminin üyelerini teşvik etmek için şunları söyledi:

“Bu portal, $SHIB brülörlerini $RYOSHI Ödülleri şeklinde pasif bir gelir bildirimi ile ödüllendirmek için inşa edilmiştir. Yani tüm RYOSHI işlemlerinin %0,49’u $burntSHIB sahiplerine dağıtılacak.”

Bununla birlikte, yakma başladıktan 65 gün sonra ve 410.370.460.561.720 SHIB jetonunun dolaşımdan kaldırılmasıyla işler memecoin geliştiricilerinin beklediği gibi gitmedi. Kripto para piyasasının genel gerilemesi sayesinde Shiba Inu fiyatı düştü. SHIB jetonlarını yakan kullanıcıları ödüllendirmeye başlamaya hazır olan ekiple , yanma portalının lansmanından bu yana alt’ın performansı hakkında bildiklerimiz burada.

410.370.460.561.720 daha sonra yanmış jeton
Son 65 günde, SHIB’nin fiyatı sürekli bir düşüş yaşadı. 23 Nisan’da, yakma başladığında, SHIB belirteci başına fiyat 0.000024 dolardı. Yazma sırasında 0.0001148 dolardan el alışverişi yapılırken %109’luk bir düşüş kaydedildi.

Ayrıca, 65 gün önce piyasa değeri 13,36 milyar dolar olarak belirlendi. Basın zamanında, bu 6,28 milyar dolara düşmüştü.

400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi? 6

Yanma başladığından beri, SHIB ayıları sırtından uzak tutmak için mücadele ediyor. Son 65 günde, tokenin Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 nötr bölgenin altına yerleştirildi. Bununla birlikte, kripto 21 Haziran’da bir miktar rahatlama gördü ve bir geçiş girişiminde bulundu.

Bu, onu daha güneye iten bir ayı tepkisi ile karşılandı. Ancak boğalar, RSI’yi ters yöne iten başka bir düzeltmeyi zorladı. Basın zamanında, RSI 56.16 değerine sahipti.

shiba inu 400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi? 7

Zincir üstü veriler, 65 günlük madeni para yakmaya rağmen SHIB’nin performansında önemli bir etki görülmediğini gösterdi.

Örneğin, günlük SHIB işlemlerinde yer alan benzersiz adreslerin sayısı 12 Mayıs’tan bu yana düşüşe geçti. Basın saatine göre, ağdaki günlük aktif kullanıcılar %90 oranında düşmüştü.

shiba inu 400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi? 8

Ayrıca, Shiba Inu’nun ağı, incelenen dönem içinde fazla bir büyüme görmedi. Santiment’ten gelen veriler, ağda günlük olarak oluşturulan yeni adreslerin sayısının 12 Mayıs’tan bu yana %200’den fazla düştüğünü gösterdi.

shiba inu 400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi? 9

Sosyal cephede, sosyal hacim aynı zaman diliminde %87’lik bir düşüşe tanık oldu. Bununla birlikte, sosyal baskınlık, aralıklı düşüşlerle de olsa, %10’luk bir artış kaydetmek için istikrarlı bir şekilde büyüdü.

shiba inu 400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi? 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
400 Trilyon Jeton Yakımı Shiba Inu İçin Bir Boğa Koşusu Getirir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!