Tron 4. Yıl Dönümünü Kutlarken, Yatırımcıların TRX Hakkında Bilmeleri Gereken Şey Bu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron (TRX) DAO ve topluluk, bu hafta ağın dördüncü yıl dönümünü kutlayarak önemli bir dönüm noktası oldu. Topluluk ayrıca 100 milyon kullanıcıyı aştıktan sonra şık bir şekilde kutluyor.

Tron (TRX)

Tron, USDD stablecoin’ini piyasaya sürdükten haftalar sonra 100 milyon kullanıcıyı aştı. Ağ, kapsamını agresif bir şekilde genişletiyor ve kripto alanında daha fazla fırsat arayarak bunu yapmaya devam etmeyi planlıyor. Tron, segmentteki büyüme fırsatlarını belirledikten sonra meta evrene girme planlarını da açıkladı.

Tron DAO danışmanı Perello Laurent, Avrupa Blockchain Konvansiyonu sırasında metaverse fırsatlarını keşfetmek hakkında konuşacak. Laurent, 26-28 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte panel üyeliğine seçildi. Bu fırsatlar gelecekte Tron için daha fazla büyüme sağlayabilirken, sağlam kullanıcı büyümesi TRX’in büyümesine nasıl katkıda bulundu?

Buradaki İhtimalleri Yenmek

Tron, kripto piyasasındaki ters rüzgarlara rağmen en son dönüm noktasına ulaştı. TRX, 2021’de önemli bir büyüme gördü, ancak aşağı yönlü piyasa koşullarının ardından ağır bir indirim geldi. TRX, 2021 ATH’sinden %63’lük bir indirimin ardından, basın zamanında 0,064 dolardan işlem görüyordu.

Çoğu kripto para biriminden daha iyi dayandı ve bu muhtemelen son dört yıldaki büyümesinden kaynaklanıyor.

Tron 4. Yıl Dönümünü Kutlarken, Yatırımcıların TRX Hakkında Bilmeleri Gereken Şey Bu! 3

TRX’in fiyat hareketi son 30 günde önemli bir düşüş yaşadı. Ticaret hacimleri de 26 Haziran’a kadar en düşük aylık seviyelerine önemli ölçüde düştü.

Ancak token, ay boyunca sağlıklı ağ etkinliğini sürdürdü. Örneğin, ay boyunca makul seviyelerde NFT işlem hacmi kaydetti. NFT ticaret hacmi, en düşük günlük NFT işlemlerinin 6 Haziran’da 99.000$’ın biraz üzerinde ve 19 Haziran’da 8.07 milyon$’a kadar çıktığını ortaya koyuyor.

tronTron 4. Yıl Dönümünü Kutlarken, Yatırımcıların TRX Hakkında Bilmeleri Gereken Şey Bu! 4

TRX’in balinalar tarafından tutulan arzı, ayın ilk yarısında güçlü bir satışın ardından 16 Haziran’da dibe vurdu. Ancak günümüze kadar nispeten düşük bir birikim gerçekleşmiştir. Bu nedenle, fiyat hareketi bastırılmış kalır.

TRX’in sağlıklı kullanıcı büyüme rakamları, fiyat hareketini yansıtmamaktadır. Bununla birlikte, TRX’in çoğu kripto para birimi kadar sert çökmediği gerçeği, kullanıcı büyümesinin ve TRX’e olan talebin daha yumuşak bir düşüş sağladığını gösteriyor.

Ayrıca bir sonraki büyük boğa evresinde sağlıklı bir iyileşme sağlayabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
26

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron 4. Yıl Dönümünü Kutlarken, Yatırımcıların TRX Hakkında Bilmeleri Gereken Şey Bu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!