Bitcoin ve SHIB Ayı Piyasası O Zamanda Bitecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Merkez Bankası (FED), sadece zam oranlarıyla gıda veya gaz fiyatlarını düşüremeyeceğini kabul ediyor. Ledn’in kurucu ortağı ve CSO Mauricio Di Bartolomeo’ya göre, FED, bu konuda başarısız olursa Bitcoin (BTC)’in ayı piyasası tersine dönecek. İşte Bartolomeo’nun kripto paraya yönelik beklentileri…

Bartolomeo, makroekonomik durumu değerlendirdi

Kanada merkezli kripto borç verme şirketi Ledn’in kurucu ortağı Di Bartolomeo, enflasyonun yükseldiğinden bahsediyor. Bu nedenle FED’in kontrolü ele geçirmek için yapabileceği tek şey finansal koşulları sıkılaştırarak tüketicinin satın alma gücünü yok etmek. Tam olarak yapılan şeyin de bu olduğunu savunan isim, “Fikir şu ki, daha azımızın bir şeyler satın alması perakendeciler arasında rekabet yaratıyor. Bu da enflasyonu bir nebze de olsa sınırlıyor,” diye ekledi.   Ancak bu, enflasyon anlatısının tamamından uzaktır. Di Bartolomeo, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Küresel olarak petrol üretim kapasitesini kesintiye uğratan aktif bir çatışma içindeyiz. Dolayısıyla Fed faizleri istediği kadar yükseltebilir. Ancak Rusya’daki sorunlar çözülene kadar petrolün yükselmesini durduramayacak. İşten çıkarmalar görmeye başlıyorsunuz. Amerika Birleşik Devletleri’nde kredi kartı borcu artıyor ve tasarruf oranları düştü. Yani esasen, tasarrufları artıran ve ödenen kredilerin tüm COVID etkisi tamamen tersine döndü.

25’ten Fazla Sinyali Çıktı! İşte Bitcoin’in Sıradaki Hamlesi

Fed oranları yükseltmeye başladığından beri, kripto paralar, hisse senetleri ve hatta gayrimenkulün zarar görmeye başlamasıyla piyasalar çöküyor. Uzmana göre durum, resesyona işaret ediyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu yıl, dış etkenler nedeniyle enflasyon yükselmeye devam ediyor. Di Bartolomeo ayrıca, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Diğer tüm emtialara benzin filtresi geliyor. Petrol daha pahalıyken her şey daha pahalıya gelir. Faizleri artırarak bunu durduramayacakları için, Fed’in enflasyonu sınırlaması gerçekten zor olacak. Fed’in gıda fiyatları enflasyonunu ve benzin enflasyonunu durduramaması mümkün. Peki ne yapabilirler?

Bitcoin için neler bekleniyor?

Di Bartolomeo’nun uzun vadede Bitcoin görünümü hakkında daha fazla heyecanlandığı yer burası. “Bunu düzeltmenin diğer tek yolu, enflasyonu kontrol altına almak için ya yakıt fiyatına bir üst sınır, yakıt fiyatına bir devlet sübvansiyonu ya da belirli gıda ürünlerine devlet sübvansiyonu koymaktır” dedi. Bu tür bir çözüm genellikle hiperenflasyon sorunları olan ülkelerde uygulanmaktadır. ABD, Kasım 2022 ara seçimlerinden önce halkı yatıştırmak için bu uygulamalardan bazılarını benimsemeye zorlanabilir. Bartolomeo, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu yeni değil. Tüm hayatım boyunca Venezuela’da sübvansiyonlu yakıt ve yiyecekle büyüdüm. Fed, enflasyon konusunda gerçekten hiçbir şey yapamayacağını anladığında, ABD bu ürünlerden bazılarına sübvansiyon yapmaya başlayabilir.

Efsanevi Analist: Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir

Fed, ekonomiyi tekrar hareket ettirmek için bazı oran artışlarını tersine çevirmek zorunda kalabilir. Di Bartolomeo, “Kimse, öfkeli bir nüfusla seçime girmek istemediğinden, Kasım ara seçimlerinden önce bunun olma olasılığı oldukça yüksek” dedi. Bu iki şey olursa, Bitcoin için görünüm olumludur, diye ekledi. Bu, Bitcoin’in şu anda Kasım ayı zirvesi olan 69.000 dolardan yüzde 69 daha düşük işlem görmesiyle, güçlü bir ayı piyasası tersine dönüşünü işaret ediyor. Piyasa, Fed’in şahin duruşuna tepki olarak dramatik satışlarla Fed’i köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Başarılı olursa, tüm varlık fiyatları için işler tersine dönecek. Bartolomeo, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Ekonomik döngülerin siyasi döngülerle ne kadar yakından bağlantılı olduğu konusundaki deneyimlerime göre, bunun Kasım’dan önce olması gerektiğini düşünüyorum. Fiyat açısından, Bitcoin yılı şu anda bulunduğumuz yerden daha yüksek kapatırsa şaşırmam. Ancak, bu gerçekleşene kadar ne kadar dezavantajımız olduğuna dair net bir kanıtım yok.

Bu Tahminlere Dikkat: Bitcoin 10 Bin Doları Mı Kıracak?

Bitcoin ile altın uyumlu hale geliyor

Ayrıca, zamanla Di Bartolomeo, Bitcoin’in ticaret modelinin hisse senetlerinden daha çok altınla uyumlu hale geldiğini görüyor. “Bitcoin sonunda riskli varlıklardan ayrılacak. Bu zaten oluyor. Bitcoin giderek NASDAQ’a, ardından S&P’ye daha yakın ticarete başlayacak. Sonunda dünyanın rezerv varlığı olan altına yaklaşacak. Kademeli bir ilerleme olacak, ama bence zaten ayrışıyor” diye açıkladı. Geçen hafta sonu dünyanın en büyük kripto para birimini kısa bir süreliğine 17.000 dolara düşüren devasa satışlara rağmen, enflasyondan korunma özellikleri Bitcoin’in bir parçası. Bartolomeo, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Bitcoin’in pandemi öncesi ve bugünkü fiyatını pandemi öncesi altının fiyatı ve bugünkü altın fiyatıyla karşılaştırın. Bitcoin’in sizi koruduğunu ve sonra bazılarını koruduğunu iddia ediyorum. altına karşı,” dedi Di Bartolomeo. “Olan şu ki, insanlar Kasım’dan bugüne kadar olan zaman dilimine bakıyorlar. Ve baskı 2019’da başladı. Bu yüzden Bitcoin’in 2019’dan başlayarak nasıl performans gösterdiğine bakmalısınız.

Ayı Piyasasında Alınacak 6 Altcoin Belli Oldu!

Di Bartolomeo ayrıca, 21.000 dolar civarında olan Bitcoin’in mevcut fiyatını, orta ve uzun vadeli yatırım zaman dilimleri ve doğru risk toleransı olan insanlar için sağlam bir giriş noktası olarak görüyor. Son altı ay dalgalı olsa da, Bitcoin son derece olumsuz piyasa koşullarında bile önemli bir değer deposu olarak hareket etmeye devam ediyor. Son dönemdeki düşüşten öğrendik ki tüm kriptolar eşit değil.

Düzenleme ve toplu kabul

Di Bartolomeo, düzenlemeler hakkında da konuştu. Herkes para kazandığında, hiç kimsenin düzenleme konusunda gerçekten endişelenmediğini, ama işler tersine döndüğünde insanların düzenleme istemeye başladığına dikkat çekti. Uzmana göre kripto topluluğu, düzenleme eksikliğinin birçok insanın kripto alanına girmesini engellediğini anlamaya başlıyor. Bu nedenle düzenleme benimsemeye yardımcı olacak. Uzman, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Bizim gibi borç verme hizmetleri sunan şirketler, operasyonlarımızı yürüttüğümüz standartlarla aynı standartlarda tutulmayan bazı DeFi protokolleriyle rekabet etmek zorunda. Size risklerin tam olarak ne olduğunu, işleri nasıl yaptığımızı söylüyoruz. Diğer platform sadece size daha iyi bir oran sunuyor ve çoğu insan küçük yazıları okumak istemiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve SHIB Ayı Piyasası O Zamanda Bitecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!