Binance, VIP Ve Kurum Odaklı Platformunu Piyasaya Sürdü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, VIP ve kurum odaklı platformunu piyasaya sürdü. Binance’in VIP ve iş kullanıcıları için yeni platformunu başlattı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, yeni “Binance Kurumsal (Institutional)” platformuyla kurumsal ürün ve hizmetlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Binance‘in son projesini hedeflediği kuruluşlar arasında şirketler, varlık yöneticileri, brokerler, hedge fonları, aile ofisleri, yüksek net değerli bireyler (HNWI’ler), likidite sağlayıcıları, tescilli ticaret firmaları ve madenciler yer alıyor.

Resmi blog gönderisine göre Binance Institutional, OTC hizmetleri, varlık yönetimi ve saklama, bir komisyoncu programı ve bir likidite programı sağlayacak.Ek olarak, ticaret çözümleri, getiri malları, uzman hizmetler ve veri ve raporlama gibi kurumsal düzeyde mal ve hizmetler planlanıyor.

#Binance is launching #BinanceInstitutional, a new flagship platform for VIP and institutional users, in an effort to upgrade its institutional offerings and services.

Learn more ➡️ https://t.co/rFxjBnaP1b pic.twitter.com/SNV1QY1JpO

— Binance VIP and Institutional (@BinanceVIP) June 23, 2022

Binance, kripto para piyasasının sürekli çöküşünden masrafları kısmadan kurtuldu.Rakibi Coinbase ile karşılaştırıldığında, borsa çok farklı bir boyut sundu.

Ronaldo ile Anlaşma

Önceki gün, Cristiano Ronaldo ve Binance, çok yıllı özel bir NFT ilişkisine imza attı. CZ liderliğindeki borsa, uluslararası alanda büyüyor ve ciddi incelemelere rağmen hedef pazarını genişletiyor.

Binance’e, Bahreyn ve Dubai’deki (DASP) lisanslara ek olarak, Fransa’nın Autorité des Marchés Financiers (AMF) tarafından kayıtlı bir Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı olarak çalışma izni verildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, VIP Ve Kurum Odaklı Platformunu Piyasaya Sürdü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!