Binance CEO’su “Çok Önemli” Piyasa Yorumları Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su kripto para piyasasının yeniden canlanacağı konusunda iyimser. Gün içinde bir tweet ile CZ, 2018 ayı piyasası ile mevcut piyasası arasındaki temel farkları belirledi.

Binance CEO’su: Mevcut kripto piyasası daha fazla kaldıraca sahip

İlginç bir şekilde, Binance’in CEO’su, 2018 ayı piyasasının mevcut olandan neden farklı olduğuna dair önemli farklılıkları vurguladı. CZ’ye göre, kripto para piyasası artık 2018’e kıyasla daha fazla kaldıraca sahip. CZ, kaldıracın hızlı ve yavaş olmak üzere iki kategoride olduğunu söylüyor. Fonlar farklı DeFi protokollerine borç verdiğinde yavaş kaldıraç bulunduğunu, hızlı kaldıraç ise çoğunlukla merkezi borsalarda, özellikle vadeli işlemlerde bulunduğunu ekliyor.

Binance'den Bu 4 Altcoin İçin Önemli Duyuru: Delist Var!

CZ, yavaş kaldıracın sistemden çıkarıldığını ve bunun tüm kripto piyasasının domino etkisi yaşamasının önemli bir nedeni olduğunu söyledi. CZ bir açıklamada şunları kaybetti:

Bunlardan biri (Fonlar) tasfiye edildiğinde, etkilenen borç verenlerin acıyı fark etmesi veya kabul etmesi genellikle birkaç gün veya hafta alır. Bunların da basamaklı bir etkisi olabilir. Ancak yayılma hızı çok daha yavaştır.

Devam eden kademeli etkinin bir sonucu olarak, CZ, kripto ile ilgili bazı projelerin genellikle “balinalar” tarafından finanse edildiği için şanslı olduğunu, diğerlerinin ise bu büyük şirketlerden böyle bir destek almadığını söyledi.

“Kötü kripto projelerinin başarısız olmasına izin ver”

CZ, bazı projelerin kötü olduğunu ve kurtarılmaması gerektiğini kaydetti. CZ’nin sözleriyle:

Kötü şirketleri devam ettirmeyin. Bırakın başarısız olsunlar. Bırakın başka daha iyi projeler onların yerini alsın, onlar da alacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Terra (LUNA) ve genel piyasa hakkında konuştu. Zhao, günlük işlem hacimleriyle dünyanın en büyük kripto para borsası haline gelen Binance'i kurdu. Binance'in günlük ortalama hacmi, saniyede 14 binden fazla işlemle iki milyarın üzerinde. İşte Zhao’nun açıklamaları…

CZ ayrıca, kripto piyasasının henüz “bunların sonunu” görmediğini iddia ediyor:

Ne yazık ki, bu ‘kötü’ projelerden bazılarının çok sayıda kullanıcısı var. Bunlar genellikle şişirilmiş teşvikler, pazarlama veya saf Ponzi şemaları yoluyla edinildi. Buradaki kurtarmalar mantıklı değil. Bırakın başarısız olsunlar. Bırakın başka daha iyi projeler onların yerini alsın, onlar da alacak.

Binance yöneticisi, bu kötü projelerin “kurtarma” gerektirmediğini belirtiyor. Ancak iyi niteliklere sahip ve birkaç hata yapmış kripto para projeleri kurtarılması gereken projelerdir.

Mike McGlone ve CZ’nin Bitcoin fiyatına ilişkin görüşü

CZ, Bitcoin için mevcut piyasa değerinin tamamen kötü bir fiyat olmasa da düşük olduğunu söylüyor:

2017’de 20.000 doların çılgınca yüksek olduğunu düşündük. Bugün, 20.000 doların acı verici derecede düşük olduğunu düşünüyoruz. Sektör büyüyor.

Bu arada, CZ’nin kripto piyasanın muazzam büyümesine ilişkin görüşlerini, kıdemli analisti Mike McGlone tarafından tekrarladı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere McGlone, güncel analizlerinde 20.000 dolardaki Bitcoin’in şimdi yeni 5.000 dolar olduğunu belirtti. Yakın tarihli bir tweet’te şunları söyledi:

20.000 dolar Bitcoin için belki yeni 5.000 dolar. Küresel Bitcoin’in benimsenmesine karşı azalan arzın ilk günlerinin temel durumu, fiyat tipik olarak çok soğuk seviyelere yaklaştıkça geçerli olabilir.

Şu anda, yatırımcılar devam eden kripto para kışının yakında sona ereceğini umut ediyor. Ancak, Bitcoin hala 20.000 dolar aralığında işlem görüyor.

CZ, geleneksel piyasalara darbe vurdu

CZ ayrıca, piyasa düşerken bile geleneksel finansal piyasaların hastalıklarını ortaya çıkarma görevinde. Aşağıdaki tweet’te, CZ’nin ortaya koyduğu net bir nokta var. İlk olarak, fiyatlar düşmeden önce tüm kripto piyasası yaklaşık 3 trilyon dolar değerindeydi. Şimdi değeri 1 trilyon doların biraz altında. Bu kayıp, emeklilerin yaşadığı 3 trilyon dolarlık bir kayıpla karşılaştırılamaz.

Ayrıca, söz konusu emeklilerin kaybı sadece bir grup yatırımcıya aittir. Trilyonlarca dolar kaybetmiş olabilecek daha birçok yatırımcı grubu var. Bu açıdan bakıldığında, Binance’in kripto piyasasına kıyasla oldukça büyük bir darbe aldığı açık. Ancak CZ kayıpların hızla telafi edileceğini söylüyor. Yakın tarihli bir röportajda, Bitcoin gibi kriptoların toparlanmasının ve ATH’nin üzerine çıkmasının birkaç ay ile 2 yıl arasında sürebileceğini, hisse senetlerinin ise yıllarca düşük seviyelerde kalacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’su “Çok Önemli” Piyasa Yorumları Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!