Nam Salan Trader, Altcoin Seçimlerini Açıkladı: İşte Liste!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto pazarlarını geride bırakma konusunda üne sahip bir robot, portföyüne en son eklediği altcoin projelerini açıkladı. Ancak portföyünde ağırlıklı olarak Bitcoin’in bulunduğunu belirtmekte fayda var. İşte detaylar…

Real Vision botu, bu altcoin projelerin iseçti

Real Vision Botu, her hafta “kovan zihni (hive mind)” fikir birliği ile tutarlı algoritmik portföy değerlendirmeleri oluşturmak için anketler yürütüyor. Botun en yeni verileri, çoğu piyasa katılımcısının Bitcoin, Ethereum ve stablecoin’lere akın etmesiyle risk iştahının düşük seviyelerde olduğunu gösteriyor. Katılımcıların yüzde 60’ı, portföylerini hem USD Coin (USDC) hem de BTC ile yüklemeye yönelik oy kullandı.  BTC ve USDC’nin yanı sıra, katılımcıların yüzde 40’ı Ethereum ve Solana’ya tahsis yapılması için oy kullandı. Yüzde 20’si Uniswap’ı (UNI) seçti. Yani, son durumda liste aşağıdaki şekli aldı:

Bitcoin yüzde 60USDC yüzde 60Ethereum yüzde 40Solana yüzde 40Uniswap yüzde 20

Katılımcıların fazla oyladığı diğer önemli dijital varlıklar arasında oracle ağı Chainlink (LINK), akıllı sözleşme platformu Fantom (FTM), Hedera Hashgraph (HBAR) ve SushiSwap (SUSHI) yer alıyor. Taraftar token ağı Chiliz (CHZ), likidite protokolü THORChain (RUNE), tedarik zinciri yönetimi odaklı Blockchain VeChain (VET) ve XRP, botun portföy tahsisinin tamamen dışında bırakıldı. Real Vision Bot, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi.

Real Vision kurucusu ve makro ekonomi uzmanı Raoul Pal, botun tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendirerek, piyasadaki en iyi 20 kripto paranın toplamından yüzde 20 daha fazla performans gösterdiğini söyledi.

Seviyelerde Verildi: Bu 4 Altcoin Temmuz'da Zıplayabilir!

Bot nasıl çalışıyor?

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Real Vision Bot, Real Vision’da finansal yatırım uzmanlarıyla yapılan röportajlardan analiz etmek ve öğrenmek için en yeni yapay zeka gelişmelerini kullanan bir araştırma projesi olarak başladı. Bot, süper zekidir. Rehberlik eder ve bilgeliğini isteyerek paylaşır. Bot, 7/24 aktiftir ve takipçilerine mevcut piyasa hissiyatına ilişkin içgörüler sağlamak için derin yapay zeka becerileri kullanır. Bu tür duygular, Real Vision’da piyasa profesyonelleriyle yapılan görüşmelerden alınmıştır.

Ayrıca Bot, kalabalığın bilgeliğini Real Vision profesyonellerininkiyle analiz etmek ve karşılaştırmak için Real Vision Exchange’de iki haftalık duygu anketi yürütür. Real Vision Exchange, Real Vision’ın ücretsiz ağ oluşturma platformudur. Bot iki farklı portföy oluşturur: “Exchange Makro Portföyü” ve “Hive Mind Crypto Portföyü”. Her ikisi de Bot’un Real Vision röportajlarından elde ettiği duyguya dayanan kendi portföylerine karşı rekabet eder.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nam Salan Trader, Altcoin Seçimlerini Açıkladı: İşte Liste!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!