Tron: TRX Yatırımcıları Neden Olası Bir Geri Dönüşün Bu İşaretlerini Tanımlamalı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

0.04$ seviyesine doğru önemli bir geri çekilme sonrasında Tron (TRX) son ​​birkaç gün içinde iyi bir toparlanma gördü fakat genel olarak kripto korkusu ve açgözlülük endeksi rekor düşük seviyeye inerken, piyasa hala ‘aşırı korku’ hissi sergiledi.

%23,6 Fibonacci direncinin üzerinde bir kapanışı önlemek için güçlü bir düşüş çabası, grafikte kısa vadeli bir gerilemeye neden olabilir.

TRX Günlük Grafik

Tron: TRX Yatırımcıları Neden Olası Bir Geri Dönüşün Bu İşaretlerini Tanımlamalı? 3

Göreceli olarak daha uzun bir zaman diliminde TRX, 15 Haziran’da yıllık en düşük seviyesine düştükten sonra iyileşmeler gördü. Ayrıca, bu toparlanma, satın alma baskısındaki son artışın ardından düşüş eğilimi gösteren kama benzeri bir kuruluma neden oldu.

Bu arada, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği), güçlü bir düşüş davranışı sergilemek için 200 EMA’nın (yeşil) altına düştü. Bu ölüm çaprazı, alıcıların trend değiştiren rallileri ilerletme konusundaki orta-uzun vadeli yeteneklerini bozabilir.

Ayrıca, %23,6 Fibonacci seviyesi, 0,07$ bölgesini test etmek için acil satın alma çabasını baltalayabilir. Bu durumda, mevcut modelden herhangi bir geri dönüş, 0.057$-0.06$ aralığını test etmek için bir kapı açacaktır.

Yatırımcılar/traderlar, herhangi bir bahis koymadan önce daha geniş hissi etkileyen makro-ekonomik duyguları dikkatli bir şekilde değerlendirmelidir. Herhangi bir düşüş eğilimi, 0.069$-0.07$ aralığından kısa süreli kazançlar kaydedebilir.

Gerekçe

trx Tron: TRX Yatırımcıları Neden Olası Bir Geri Dönüşün Bu İşaretlerini Tanımlamalı? 4

Göreceli Güç Endeksi, aşırı satım bölgesinden geçen hafta sağlam bir büyüme kaydetti. 41-44 aralığındaki dirençten herhangi bir geri dönüş, satıcıların grafikte kalıplı bir dökümü ilerletmelerine yardımcı olabilir.

Ayrıca, CMF’de bir tersine dönüş, fiyatla düşüş eğiliminin varlığını teyit edecektir. Son olarak, MACD hatlarındaki herhangi bir yükseliş geçişi, düşüş eğilimlerini geçersiz kılabilir.

Çözüm

TRX, CMF’deki düşüş eğiliminin yanı sıra günlük zaman diliminde bir ölüm çaprazı gördü. Ayrıca, %23.6 seviyesine yaklaşan düşüş eğilimi gösteren kama benzeri kurulum ile TRX, 0.057$-0.06$ aralığına doğru bir gerileme görebilir.

Bununla birlikte, yatırımcılar/tüccarlar, karlı bir hamle yapmak için Bitcoin’in hareketini ve daha geniş piyasa algısı üzerindeki etkisini dikkate almalıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
27

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron: TRX Yatırımcıları Neden Olası Bir Geri Dönüşün Bu İşaretlerini Tanımlamalı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!