Grayscale CEO’su: Short Bitcoin ETF’sinin Onaylanması Önemli

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, ABD’deki ilk Short Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) piyasaya sürülmesi ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Michael Sonnenshein, ABD’deki ilk Short Bitcoin borsa yatırım fonunun piyasaya sürülmesinin kripto para sektörü için olumlu bir işaret olabileceğini iddia etti.

Grayscale CEO’su Short Bitcoin ETF’si Hakkında Konuştu

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein bugün resmi Twitter hesabı üzerinden Short Bitcoin ETF’inin onaylanması hakkında konuştu. Michael Sonnenshein, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yeni bir Bitcoin bağlantılı ürünün onaylanmasının, zorlu düzenleyicinin en büyük kripto para birimiyle giderek daha iyi hale geldiğine işaret ettiğine inanıyor.

İlginizi çekebilir: Black Hills Energy, Bitcoin Madenciliğini Güçlendirmek İçin Anlaşma Yaptı

ProShares’in Ekim ayındaki Bitcoin vadeli ETF’i, 2021 boğa koşusunun ikinci aşamasını yeniden ateşleyen kripto için bir dönüm noktası olarak görülüyor. Yine de düzenleyici, spot tabanlı bir Bitcoin ETF’yi onaylamaya yönelik her girişimi şimdiye kadar reddetti. Grayscale şu anda SEC’i ikna etmek için mücadele ediyor.

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse ProShares Kısa Bitcoin Stratejisi (BITI), kısa süre önce New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) işlem görmeye başladı.   

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale CEO’su: Short Bitcoin ETF’sinin Onaylanması Önemli
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!