Solana NFT Pazaryeri 1,5 Milyar Doları Aşan Değerlemeye Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana NFT pazaryeri 1,5 milyar doları Aşan değerlemeye ulaştı. Solana’nın NFT pazarı Magic Eden, bir bağış toplama turunda 130 milyon dolar topladı ve şirkete 1,6 milyar dolar değer kattı.

Magic Eden, Electric Capital ve Greylock ile işbirliği içinde düzenlenen bir B serisi bağış toplama turunda toplanan fonları pazarlarını genişletmek ve çok zincirli potansiyeli keşfetmek için kullanmak istediğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak Magic Eden CEO’su Jack Lu şu açıklamaları yaptı:

NFT’lerin insanları blokzincirine getirmenin en iyi yolu olduğunu biliyoruz. NFT’ler, dünyaya bağlantı sağlayan, heyecan verici, sosyo kültürel deneyimlerdir. Hem şirketimiz hem de sektör için muazzam bir büyüme dönemindeyiz ve bu sebeple yaratıcıları ve kullanıcıları desteklemek için bilinçli bir karar aldık

Solana NFT hacmi, Magic Eden tarafından %90 ayarında tutuluyor.

Geçen Mart, Paradigma, Sequoia ve Solana Ventures, Magic Eden’in A Serisi finansman turuna 27 milyon dolar katkıda bulunmuştu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana NFT Pazaryeri 1,5 Milyar Doları Aşan Değerlemeye Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!