Bitcoin, Jim Cramer’a göre 12 bin dolara çakılabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CNBC’nin “Mad Money” programının sunucusu Jim Cramer, Bitcoin (BTC) fiyatının 12 bin dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.

Kanalın bir diğer programı “Squawk Box”a konuk olan Cramer, programa geçtiğimiz günlerde konuk olan ve Bitcoin’in en büyük destekçilerinden olan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’ın açıklamalarına değindi.

Novogratz, kripto para piyasası için düşüş hala mümkün olsa da, dip yapmaya borsalardan daha yakın olduğunu söylemişti. BTC’nin en büyük kurumsal yatırımcılarından MicroStrategy’nin lideri ise Bitcoin’in tarihi bir alım fırsatı sunduklarını ve şirket olarak satış yapmayacakları açıklamasında bulunmuştu.

İki kripto liderinin Bitcoin’e “artık düşmesine izin veremeyecek kadar bağlı olduklarını” söyleyen Cramer, bu nedenle her şeyin normal bir düşüş olduğunu ve devamında ralli göreceğimizi söylediklerini ileri sürdü.

Bitcoin fiyatına ilişkin kendi beklentisi sorulan Cramer, şöyle yanıtladı:

“12 bin doları göreceğini düşünüyorum, yani bu fiyasko başlamadan hemen öncesine.”

Bitcoin, CoinMarketCap verilerine göre en son Ekim 2020’de 12 bin dolardan işlem gördü. Yaklaşık bir buçuk ay sonra yeni bir boğa piyasasına başlayan kripto para, tepe noktasın 69 bin dolara kadar yükseldi.

2022 başından beri satış baskısı altında olan BTC, hafta sonu 18 bin doların altını gördü. Yeni haftaya nispeten güçlü başlayan Bitcoin, haber yayın saati itibarıyla 21.370 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, Jim Cramer’a göre 12 bin dolara çakılabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!