Deloitte ve NYDIG Bitcoin’in yaygınlığını artırmak için güçlerini birleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Profesyonel hizmetler devi Deloitte, güncel ayı piyasası sırasında Bitcoin (BTC) konusunda giderek ciddileşerek BTC yaygınlığını artırmak için büyük bir girişim başlattı.

Deloitte, Bitcoin odaklı finansal hizmetler şirketi New York Digital Investment Group (NYDIG) ile her türden şirketlerin dijital varlıkları kullanmaya başlamasına yardımcı olmak için iş birliği yaptı.

NYDIG ve Deloitte, pazartesi günü yapılan ortak duyuruya göre Bitcoin ürün ve hizmetlerini kullanma konusunda tavsiye isteyen müşterilere karşı merkezi bir yaklaşım geliştirmek için stratejik birlik oluşturdu.

İki şirket Bitcoin ile ilişkili bankacılık, sadakat ve ödül programları, personele sağlanan faydalar ve daha birçok alanda blockchain ve dijital varlık hizmeti almayı mümkün kılmak için çalışacak.

Duyuruya göre küresel finans kuruluşları ve bankalar, Bitcoin’e güvenilir yatırım imkanı sunma konusunda giderek daha büyük bir baskıyla karşı karşıya kalıyor. Deloitte’ın dijital varlıklar alanında yöneticilerinden Richard Rosenthal, Deloitte ve NYDIG’nin iş birliğinin de yaygınlığı yasalara uygunluğu sağlayarak artırmayı hedeflediğini açıkladı:

“Finansal hizmetlerin geleceği dijital varlık kullanımı etrafında şekillenecek ve biz de müşterilerimize bu alana denetimli ve yasalara uygun bir şekilde erişme yolları konusunda tavsiye vermeye odaklanıyoruz.”

Deloitte sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada ortaklığın 21 Haziran’da başlayacağını açıkladı. İş birliği, Bitcoin fiyatının son birkaç yılın en düşük seviyesini gördüğü sırada gerçekleşti.

Sözcü, “Daha uzun vadeli düşünüyor ve birçok şirketin kendi dijital varlık altyapısı ve ürünlerini geliştirmeye devam edeceğini umuyoruz,” diye ekledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deloitte ve NYDIG Bitcoin’in yaygınlığını artırmak için güçlerini birleştirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!