Ethereum, Dört Günde %30 İyileşti, Peki En Dipte mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum, son dört gün içinde %30’dan fazla toparlandı. Göreceli sakinlik piyasaya geri döndü, ancak henüz dip sinyali olarak görülemez. Keskin trendler her zaman piyasanın direnç veya destek seviyelerini emdiği kısa vadeli değişen aşamalardan geçer.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde, ayılar fiyatı psikolojik 1.000 doların altına çekmeyi başardıktan sonra, alıcılar piyasaya girdi ve Ethereum’ui tekrar yukarı itti. Fiyatın daha da düşmesini engellediler. Bu aşamada, yükseliş momentumunun ne kadar güçlü olduğunu incelemek önemlidir.

30D Momentum Göstergesini ekleyerek ve geçmiş örneklere bakarak, yükseliş trendlerinin beyaz çizginin (100) (yeşil dikey çizgi) kırılmasıyla karakterize edildiği görülebilir. Oluşan pozitif sapmaya (sarı) rağmen, bu gösterge beyaz çizgiyi kırmadı.

Bu nedenle, boğaların şehre geri dönüp dönmediğini belirlemek için biraz erken olabilir. Durum böyle değilse, herhangi bir sıçrama, kırık destek seviyelerine geri çekilme olarak kabul edilebilir.

Temel Destek Seviyeleri: 880 $ & 700 $
Temel Direnç Seviyeleri: 1300 $ & 1500 $ & 1700 $

Ethereum, Dört Günde %30 İyileşti, Peki En Dipte mi? 4

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1465
$ MA50: 1865 $
MA100: 2462 $
MA200: 3049 $

ETH/BTC Grafiği

Aynı göstergeyi Ethereum’un Bitcoin’e karşı fiyat hareketinde bir kez daha gözlemliyoruz. Buradaki ilginç açı, biri hariç tüm geçmiş yükseliş trendlerinin taban çizgisini kırmakla ilişkilendirilmiş olmasıdır (burada, sıfır olarak kabul edilir). Bu grafik şu anda dip oluşumunun bir işareti olabilecek pozitif bir sapma gösteriyor.

Unutulmamalıdır ki göstergelerin tek başına kullanılması yanıltıcı olabilir. Bu nedenle, bu göstergeden ilk onayı aldıktan sonra daha yüksek ve en düşük oluşumunu beklemek her zaman önemlidir.

Temel Destek Seviyeleri: 0,050 BTC ve 0,0,045 BTC
Temel Direnç Seviyeleri: 0,055 BTC ve 0,06 BTC

ethereumEthereum, Dört Günde %30 İyileşti, Peki En Dipte mi? 5

Zincir Üzerinde Analiz

Hash oranı (SMA 7)

Ethereum’un Hashrate’i geçtiğimiz ay yaklaşık yüzde 13 düştü. Bir blok zinciri ağının birçok yönünü daha spesifik olarak güvenliğini değerlendirmek için temel bir ölçümdür. Fiyatların düşmesi ve yüksek elektrik maliyetleri, muhtemelen madencilerin bazı bölgelerde cihazlarını kapatmasına neden oldu. Bu, geçen yıl Çin yasaklarından ve yaz sezonunun başlamasından sonra oldu.

ethereumEthereum, Dört Günde %30 İyileşti, Peki En Dipte mi? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, Dört Günde %30 İyileşti, Peki En Dipte mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!