Litecoin (LTC): Yatırımcılar Bu Karlı Sonuçlardan Nasıl Yararlanabilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa genelinde devam eden tasfiyeler, Litecoin’i (LTC) 42 $ bölgesi civarındaki uzun vadeli desteğine doğru çekti. 61 dolarlık bölgenin altındaki düşüş, 4 saatlik zaman diliminde bir ay süren azalan üçgenin gücünü doğruladı.

Anlık destek aralığının altında potansiyel bir yakınlık, herhangi bir trend taahhüdü hareketinden önce 47 dolarlık bir bölge yeniden test şansını artırabilir.

Litecoin 4 Saatlik Grafik

Litecoin (LTC): Yatırımcılar Bu Karlı Sonuçlardan Nasıl Yararlanabilir? 3

Altcoin’in artan satışları, geçen ay 61 dolarlık direnci defalarca test etmesine neden oldu. Ayılar daha düşük zirveleri sağlarken, LTC, Kontrol Noktasına (POC, kırmızı) doğru beklenen bir azalan üçgen kırılması gördü.

Sonuç olarak, Litecoin 14 Haziran’da 23 ayın en düşük seviyesine geriledi. Kısa bir sıkıştırma aşamasından sonra, %61.8 Fibonacci seviyesi, sert bir engel oluşturmak için altı haftalık trend çizgisi direnciyle (beyaz, kesikli) çakıştı. Bu nedenle, LTC, 55.8$ bölgesi civarındaki yüksek fiyatları güçlü bir şekilde reddetti.

20 EMA (kırmızı) nihayet kuzeye bakarken, 50 EMA (camgöbeği) ile yükseliş geçişi, alt’ı yakın vadeli bir sürekli yükseliş trendi için konumlandırabilir.

50-51 dolar aralığından ani bir toparlanma, alıcıların olası bir geri çekilmeden önce trend çizgisi direncini yeniden test etmelerine yardımcı olabilir. 20/50 EMA’nın altındaki herhangi bir kapanış, alt değerini POC’sinin yakınında 44-46 dolar aralığına doğru bir düşüşe maruz bırakabilir.

Gerekçe

litecoin Litecoin (LTC): Yatırımcılar Bu Karlı Sonuçlardan Nasıl Yararlanabilir? 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI) nihayet kuzeye giden yörüngesinde orta çizginin ötesinde güvenilir bir kapanış gördü. 61 seviyesinin üzerindeki herhangi bir kapanış, alıcıların kısa vadeli bir avantaj sağlamasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca, DMI hatları bir satın alma avantajı sergiledi. Ancak ADX [yön eğilimi] Litecoin için önemli ölçüde zayıf kaldı. Ayrıca, CMF’deki düşüş eğilimi, satıcılara grafikteki 50 dolarlık desteği test etmede yardımcı olabilir.

Çözüm

%61.8 seviyesindeki izdiham, trend çizgisi direnci ve CMF üzerinde potansiyel bir düşüş eğilimi göz önüne alındığında, LTC muhtemelen 55 $ bölgesinden bir geri dönüş görebilir. 20/50 EMA’nın altına bir düşüş, yukarıda bahsedildiği gibi hedeflerle bir kısa devre sinyalini tetikleyecektir.

Bununla birlikte, LTC, kral madeni para ile %85 oranında 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bitcoin’in hareketine yakından bakmak, karlı bir hamle yapmak için zorunlu olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
25

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin (LTC): Yatırımcılar Bu Karlı Sonuçlardan Nasıl Yararlanabilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!