Bitcoin İçin Geri Sayım Başladı: 4 Analist, Bunları Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı, eski çok yıllı direnç seviyesi intikamla geri geldiğinden, 2018’i yeniden hissettiriyor.

Bitcoin 20.000 doları reddettiği için karamsar haftalık kapanışa yöneliyor

BTC, boğaların haftalık 7.000 dolarlık kırmızı mumla karşı karşıya kalmasıyla 19 Haziran’da destek olarak 20.000 doları geri almaya çalıştı.

Olası bir sonraki hamle için 16.000 dolar önemli

TradingView verileri, Bitcoin’in Bitstamp’ta 17.592 dolardan sert bir şekilde reddedilmeden önce 20.000 dolardan reddedildiğini gösteriyor. Düşük likidite, Bitcoin Kasım 2020’den beri görülmeyen seviyelere düştüğü için zorlu bir hafta sonu yaşatıyor.

Bu esnada, bazı kayıpları telafi ederken, gün içinde piyasaya 2018’i yeniden hissettirdi. Şimdi, 20.000 dolar direnç olarak tekrar görev alıyor. Böylece, Aralık 2017’den Aralık 2020’ye kadar üç yıl boyunca Bitcoin için ATL seviyesi oluştu. Aynı Bitcoin fiyatı önceki halving döngüsünün ATH seviyesi altında geri çekilmesi de ilk kez oldu.

Ancak, paniğe rağmen, bazı deneyimli analistler, tarihsel ayı piyasası modellerini izleme devam ediyor. Piyasa yorumcusu Holger Zschaepitz, yakın tarihli analizlerin şunları söyledi:

İşleri perspektife koymak için: Şu anda olduğu gibi %74’lük bir Bitcoin çöküşü olağandışı bir şey değil. Tarihte, zirveden dibe >%80 oranında gittiği 4 çöküş oldu.

Gelecekten olumlu hareketler açısından, dikkatler potansiyel kısa vadeli bir hedef olarak 17.000 dolarda. Bu esnada, popüler Twitter hesabı Credible Crypto’nun belirttiği gibi kısa bir sıkışıklık, şimdilik uzakta. Analist şunları söylüyor:

Önce sıkışma yok gibi gözüküyor. O zaman, bandajı çıkaralım ve bu işi bitirelim!

Bu arada diğer analist Rekt Capital, Bitcoin’in ayı piyasalarında önemli bir destek hattı olan 200 haftalık hareketli ortalamasının (MA) hala eskisi gibi çalıştığını ekledi.

Satıcılar rekor bir kayıpla kripto paraları boşaltıyor

Bununla birlikte, yaklaşık 7.000 dolarda, haftanın kırmızı mumu, dolar bazında Bitcoin tarihinin en büyüklerinden biri olarak belirlendi.

Bitcoin İçin Geri Sayım Başladı

On-chain analitik platformu Coinglass’tan elde edilen veriler, Haziran 2022’nin kayıtlardaki en kötü olarak şekillendiğini gösteriyor. Firma ayrıca kayıplar açısından 2013’ü bile geride bıraktığını ekledi.

Glassnode’un rakamlarına göre, spot fiyat performansından kaynaklanan yatırımcı baskısının bir işareti olarak, 19 Haziran’a kadar olan üç gün içinde diğer zamanlardan daha fazla BTC zararla satıldı. Ek endişeler, Bitcoin madencilerinin finansal canlılığına odaklanıyor. Kriptokoin.com olarak, olası sonuçları bu makalede ele aldık. Bununla birlikte, herkes, ağ katılımcılarının, kapitülasyonun yol açacağı ölçüde sıkıntı hissettikleri konusunda hemfikir değildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin Geri Sayım Başladı: 4 Analist, Bunları Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!