İspanyol Havayolu Şirketi Vueling, Bitcoin Kabul Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri dünya genelinde hızla benimseniyor. International Airlines Group’un bir parçası olan Barselona merkezli bir havayolı şirketi Vueling, BitPay ortaklığında Bitcoin ile ödeme alacağını duyurdu.

Vueling Bitcoin Ödeme Desteğini Açıkladı

İspanya’nın en büyük havayolu şirketlerinden birisi olan Vueling, yapılan son basın açıklamasında, havacılık sektörü için dünya çapındaki ödeme ağı olan ve hızlı bir entegrasyon süreci sunan UATP’nin sağladığı teknolojiyi kullanacak. Şirketin BitPay ortaklığı ile birlikte havayolu seyahatleri için Vueling’i tercih eden müşteriler, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi kripto para birimleri ile ödeme yapabilecek. Atılan bu adımla birlikte Vueling, kripto para ödemelerini kabul eden Avrupa’daki ilk düşük maliyetli havayolu şirketi oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 2023 yılından itibaren şirketin internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile ödeme imkanını herkes kullanabilecek.

İlginizi çekebilir: Balinalar Geleneği Bozmayarak Bitcoin Düştükçe Satın Alıyor

Şirketin internet sitesinde uçak bileti fiyatları Euro cinsinden görünecek ve müşteriler 100’ün üzerinde cüzdandan Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) gibi 13 farklı kripto para birimi ile ödeme işlemini gerçekleştirebilecek. Konu hakkında açıklama yapan Vueling’in Dağıtım Stratejisi ve İttifaklar Müdürü Jesús Monzó, şu ifadeleri kullandı:

Bu ortaklıkla birlikte Vueling, dijital bir havayolu olarak konumunu bir kez daha teyit ediyor. Müşterilerimize en yüksek güvenlik ve güvenirlikte kripto para birimleri ile işlem yapabilme imkanı sunmak adına en iyi ortaklığı BitPay’de bulduğumuz için çok memnunuz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İspanyol Havayolu Şirketi Vueling, Bitcoin Kabul Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!