İngiltere Bakanı’ndan Kripto Merkezi Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere Dijital Teknoloji Bakanı Chris Philp, birçok şehri kripto merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

İngiltere Dijital Teknoloji Bakanı Philp Bloomberg’e verdiği röportajda, İngiltere’yi dünya çapında bir kripto merkezi yapma planlarını yineledi ve dijital varlıklardan kaynaklanabilecek suçlar konusunda endişeli olduğunu belirtti.

Nisan ayında yaptığı konuşmalarda da bu planlarından bahseden Chris Phlip Bloomberg’e yaptığı açıklamada:

İngiltere ve özellikle Londra’nın dünya çapında bir kripto merkezi olmasını istiyoruz. Ancak bunu yaparken halkı korumalıyız. Özellikle para aklama şeklindeki suçları engellemek istiyoruz.

ifadelerine yer verdi.

İngiliz regülatörler, kripto para piyasasında ciddi önlemler almalarıyla biliniyor. İngiltere Merkez Bankası Bank of England, büyümekte olan kripto para piyasasında riskleri izlemek ve personel işe almasına yardımcı olmak için denetlediği ticari kurumlardan fon talep etmişti ve geçtiğimiz haftalarda İngiltere Maliye Bakanlığı, TerraUSD gibi büyük bir stablecoin’in bir daha çökmesi ihtimaline karşı mevcut kuralları regüle etmeyi planladığını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İngiltere Bakanı’ndan Kripto Merkezi Açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!