Web3 Danışmanı ScienceMagic.Studios’a Tohum Yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım şirketleri yatırımlarını genellikle gelecekte kendilerine yüklü miktarda para kazandırabilecek önemli şirketlere yapıyor Bu yüzden yatırım şirketlerinin ilgisi, son dönemin en kazançlı sektörlerinden biri hâline gelen ve gelecekte çok daha büyüyeceği tahmin edilen Web3 şirketlerine kaymış durumda. Son olarak ScienceMagic.Studios da yatırımcıların gözüne giren projeler arasına katıldı.

Web3 için ScienceMagic.Studios’a 10 Milyon Dolarlık Tohum Yatırım

Web3, şirketlerin son dönemde oldukça üstlerine düştükleri alan hâline geldi. Şirketler yapılanmalarını bu yönde geliştirirken, oldukça yeni olan bu alanda danışmanlık şirketleri de öne çıkıyor. Bu web3 danışmanlık şirketlerinden birisi olan ScienceMagic.Studios da yakın zamanda önemli bir başlangıç yaptı. Öncülüğünü eski Guardian Media Group CEO’su David Pemsel‘in yaptığı şirket, markalara; NFT, token’lar ve diğer web3 teknolojileri için yol gösterecek. Konu hakkında konuşan Pemsel, şu ifadelere yer verdi:

İlginizi çekebilir: Fransa, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Blockchain Bileti Dağıtabilir

“Dijital varlıklar, markaların topluluklarıyla yeni bir şekilde etkileşim kurmaları ve yeteneklerin işlerinden ilk kez gerçek değeri anlamaları için büyük bir potansiyel sunuyor. Ancak birçok marka bunu yeni anlamaya başlıyor” 

Son olarak yatırım turuna Coinbase Ventures, Digital Currency Group ve Alan Howard gibi isimler katıldığını belirtelim.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 Danışmanı ScienceMagic.Studios’a Tohum Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!