Bank of America Anketi, Katılımcıların %90’ının 2022’de Kripto Satın Almayı Planladığını Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kışı korkutucu görünüyor, ancak Bank of America tarafından yapılan bir araştırmaya göre, birçok kişi bunu bir yatırım fırsatı olarak görüyor.

Bank of America Anketi, Katılımcıların %90’ının 2022’de Kripto Satın Almayı Planladığını Açıkladı 2

Birçok yatırımcı şimdiden bu kripto kışının ne kadar sürebileceğinden bahsediyor. Yine de Bank of America’ya göre, çoğu perakendeci bu yıl en kısa sürede kripto para satın almak için ideal zamanı bekliyor.

Bank of America (BAC) tarafından Haziran ayı başlarında 1.000 kişiyle yapılan bir anket, katılımcıların %90’ının önümüzdeki altı ay içinde kripto para birimi satın almaya hazırlandığını ortaya koydu.

Ayrıca çalışma, kripto para sahibi olan kullanıcı sayısının satın almak isteyen kullanıcı sayısına benzer olduğunu kaydetti. Bu, Warren Buffett gibi bazı tanınmış kripto şüpheci yatırımcıların sayısız vesileyle işaret ettiği kripto para birimlerine yönelik coşkunun henüz bitmediği anlamına geliyor.

Kripto Yatırımcılarının %30’u Jetonlarını Elde Tutmak İstiyor

Bank of America’ya göre, ankete katılanların %30’u, kripto piyasasının uğradığı büyük düşüşe rağmen, önümüzdeki altı ay içinde kripto paralarını satma niyetlerinin olmadığını söyledi. Yine de bazı analistlere göre düşüş eğilimi sona ermedi.

Bank of America analisti Jason Kupferberg, CNBC’ye verdiği bir röportajda, araştırmacıların verilerini Terra’nın LUNA madeni parasının çöküşünden sonra elde ettiklerini ve sonuçların “ilginç” olduğunu, çünkü yatırımcıların kripto para birimlerine karşı olumlu bir tutum sergilediklerini söyledi. . Bununla birlikte, FUD kripto pazarında daha belirgin bir düşüşe neden olabileceğinden, insanların haberlere dikkat etmesi gerektiğine dikkat çekti.

“Bugünün kötü manşetlere bir örnek olduğunu düşünüyorum ve kripto stoğunda ve Bitcoin fiyatının kendisinde başka bir kırılma görmek şaşırtıcı olmaz.”

Yanıtlayanların %39’u Çevrimiçi Satın Almalar İçin Kripto Para Birimleri Kullanıyor

Bir başka ilginç istatistik ise, ankete katılanların %39’unun kripto para birimlerini çevrimiçi satın almalar için bir ödeme aracı olarak kullandıklarını belirtmesidir; bu, bu varlıklardan enflasyon karşısında bir değer saklama aracı olarak bahseden kripto para meraklılarının anlatımından farklıdır.

Bu konuda Kupferberg, henüz yüksek düzeyde bir benimseme olmamasına rağmen, Coinbase’in VISA’sının sunduğu avantajları örnek alarak “belirli türde kriptodan fiat ürünlerine artan bir kullanım” görmenin hala mümkün olduğunu kaydetti. kart.

Bank of America CEO’su BofA’nın kripto para birimi piyasasına girme planı olmadığını çünkü bunu, kripto para birimleri içeren faaliyetlerde bulunmalarına izin vermeyen mevcut ABD düzenlemesi nedeniyle yapamayacağını söyledi. Tabii ki, kripto ile ilgili ürünlere olan yüksek talep ve ABD’deki diğer bankaların emsalleri nedeniyle bu gelecekte değişebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bank of America Anketi, Katılımcıların %90’ının 2022’de Kripto Satın Almayı Planladığını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!