Greenidge Generation, Mayısta 195 BTC Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Greenidge Generation, mayıs ayı boyunca çıkardığı BTC miktarını açıkladı. Şirket, ay boyu 195 BTC çıkardı. Bu da geçen aya göre 2 BTC’lik bir düşüş demek.

Greenidge Generation, Ay Boyu 195 BTC Çıkardı

Mayıs ayının bitmesiyle birlikte şirketler, mayısa ait verilerini açıklamaya başladı. Greenidge Generation da o şirketlerden biri. Bitcoin madencilik şirketi ay boyu 195 BTC çıkardığını açıkladı.

31 Mayıs itibariyle şirket, 20.400 madencilik makinesinden yaklaşık 1,7 exahash kapasiteye sahip olduğunu belirtti. Bu kapasitenin yaklaşık yüzde 25’i Aralık 2021’de faaliyete geçen Güney Carolina’daki tesisten geliyor.

Greenidge Generation, veri merkezi kapasitesini bu yıl üç katına çıkarmayı planlıyor. Ayrıca New York Çevre Koruma Departmanından Finger Lakes bölgesindeki maden tesisi için izin yenileme kararını bekliyor. Greenidge Generation Holdings, ABD’deki büyüyen operasyonlarını finanse etmek için 100 milyon dolar fon ayırdığını açıklamıştı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 9 Haziran 2022

Greenidge CEO’su Jeff Kirt konuyla ilgili şunları söylemişti:

“Bu finansmanlar, Greenidge’in genişlememizi finanse etmek için sermaye kullanma stratejisiyle tutarlıdır”

The Block‘un haberine göre, New York yasama meclisi tarafından yakın zamanda geçirilen iş kanıtı moratoryum ile ilgili şirket, yasa imzalansa bile bunun, 106 megavatlık tesisindeki madencilik faaliyetlerini etkilemeyeceğini söyledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Greenidge Generation, Mayısta 195 BTC Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!