Edge gizlilik odaklı Mastercard kripto ödeme kartını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendi kendine saklama hizmeti sunan kripto para borsası Edge, çarşamba günü Müşterini Tanı (KYC) doğrulamasına gerek olmayan ve Bitcoin gibi dijital para birimlerinin yatırılabildiği Mastercard banka kartını duyurdu.

Yeni kart ile kullanıcılar, ABD’deki 10 milyondan fazla satış noktasında kriptolarını KYC doğrulamasına gerek olmadan kullanabilecek. Edge Mastercard kartlarına ilk aşamada Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC) ve Dash (DASH) doğrudan uygulama üzerinden yatırılabilecek.

Cointelegraph’a konuşan Edge sözcüleri, 1.000 dolar günlük harcama limiti bulunan kartın Para Aklamayı Önleme ve Terörizm Finansmanıyla Mücadele düzenlemelerine uygun olduğunu açıkladı. Buna ek olarak, kart yalnızca ABD’deki satış noktalarında kullanılabilecek. Edge Kurucu Ortağı Paul Puey, şöyle bir yorumda bulundu:

“Hiçbir kişisel bilgiyi riske atmayan ve karta yükleme yaparken genelde görülen ücret veya gecikmeler olmayan Edge Mastercard, kriptoyu günlük ödemelerde kullanma konusunda gerçekten çığır açan bir buluş.”

Kartla ilişkili bir adres olmadığından dolayı, online alışveriş yapan kullanıcılar fatura için herhangi bir isim ve adres verebilecekler.

Edge, yeni Mastercard’ın sunduğu gizliliğe ek olarak, karta herhangi bir ücret de uygulanmayacağını açıkladı.

Edge Mastercard, Patriot Bank, N.A. tarafından Mastercard International lisansıyla basılacak ve fintech şirketi Ionia tarafından desteklenecek.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Edge gizlilik odaklı Mastercard kripto ödeme kartını duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!