ApeCoin’e (APE) Kripto Balinalardan Büyük İlgi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ApeCoin’e (APE) kripto balinalardan büyük ilgi. Son 24 saat içinde ApeCoin, ilk 5.000 Ethereum adresi arasında en çok işlem gören varlıklardan biri haline geldi.

Önceki 24 saat içinde, Trader’lar 20 milyon dolar değerinde token alışverişinde bulundu.

Balinalar APE’ye akın etmeye devam ediyor. En iyi 100 Ethereum balinasının adreslerinde yaklaşık 20 milyon dolar değerinde APE tutuluyor. Bu, varlığı kripto para birimi sektöründe önemli bir konuma getirdi.

Ethereum balinalarının önemli APE aktivitesine rağmen, varlığın değeri son derece sabit kaldı. Bunun ana nedeni, kripto sektörünün sorunlarının bir sonucu olarak, NFT’ye olan ilginin önemli biçimde azalmasıdır.

Nisan ayındaki ATH’den sonra APE, değerinin %80’inden fazlasını kaybetti.

başarılı lansmanın ardından APE, Ethereum ağında büyük bir tartışma yarattı. Yoğun trafik hacmi, ağın tıkanmasına neden oldu ve merkezi olmayan uygulamaların kullanılmasını gerektirdi.

Bu sorunların bir sonucu olarak APE’nin kendi ağına taşınması önerilerine rağmen, ApeCoin ve BAYC’nin arkasındaki DAO, APE’nin Ethereum ağında kalacağını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin’e (APE) Kripto Balinalardan Büyük İlgi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!