İstanbul Esenler Belediyesi Metaverse’de – Koin Bülteni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenler Belediyesi, teknolojinin son imkanlarını kullanarak vatandaşlara kaliteli hizmet sunma amaçları doğrultusunda metaverse dünyasına giriş yapıyor.

Esenler Belediyesi, 6 Haziran tarihinde metaverse dünyasına adım attığını duyurdu. Resmi web sitesinden paylaşılan bilgilere göre aylarca süren altyapı çalışmalarının sonuna gelen Esenler Belediyesi, başta kültür-sanat etkinlikleri olmak üzere basın toplantıları ve halk günü gibi etkinlikleri metaverse’e taşıyacak.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun talimatlarıyla metaverse dünyasına adım atan Belediye, dijital dünyada da en başarılı ilçe olma misyonunu devam ettirecek.

Esenler halkı, yeni sistem ile birlikte belediyenin ilgili biriminden yetkili bir kimse gibi vatandaşlara yardımcı olacak dijital avatarlar sayesinde belediyeye gitmeden tüm sorularına yanıt bulabilecek ve vergi, tapu ve diğer tüm ödemeleri sistem üzerinden gerçekleştirebilecek. Esenler halkı ayrıca metaverse dünyasında 15 Temmuz Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek gezebilecek.

Metaverse dünyasında belediyeye ait pek çok işlemin yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine de yer verilecek. Konserler, paneller ve pek çok eğitim programı gerçekleştirilecek olan Esenler Belediyesi, “Metaverse Akademisi” adı altında metaverse dünyası hakkında eğitim vereceği programın kayıtlarına başladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İstanbul Esenler Belediyesi Metaverse’de – Koin Bülteni
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!