Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Geçen hafta TRX’in azalan direnç çizgisine doğru yükseldiğini gözlemledik. Güçlü yükselişinin, takip eden günlerde en az %16 düşüş eğilimi göstermeden önce çizgiyi kısa süreliğine aştığı ortaya çıktı. Bununla birlikte, boğalar ivmelerini geri kazandılar ve başka bir yeniden teste doğru gidiyorlar. Şimdi soru şu: Desteği kıracak mı yoksa dezavantajını geri mi kazanacak?

Sağlıklı birikim, geçen hafta TRX’in etkileyici rallisini destekledi ve Cumartesi günü haftayı 0,076 dolardan kapatmadan önce 0,092 dolara kadar yükseltti. O zamandan beri yükselişini sürdürdü ve piyasaya bir miktar yükseliş baskısı geri döndüğü için yazının yazıldığı sırada 0,084 dolardan işlem gördü. Bu, şu anda bir direnç hattı yeniden testine yöneldiği anlamına geliyor.

Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır! 3

RSI, geçen haftaki hafif düşüş eğilimi sırasında düşük satış baskısını teyit ederek nötr bölgesinin hemen üzerine geri döndü. DMI ayrıca yükseliş momentumunda hafif bir artış kaydetti ancak Para Akışı göstergesi bazı çıkışlar olduğunu gösteriyor.

Neden Yeniden Bir Direnç Testinden Sonra TRX Ayıları Ortaya Çıkabilir?

Tron’un piyasa değeri son üç günde önemli bir yükseliş kaydetti ancak zincir üzerinde yükseliş zayıflığı işaretleri artıyor. Ayrıca, MFI’de gözlemlenen çıkışlarla uyumlu görünüyorlar, bu da TRX’in devam eden rallisinin kısa ömürlü olabileceğini gösteriyor. Zincir üstü hacimler son beş günde önemli ölçüde düştü. Bu arada, balinaların elindeki arzın son beş gündür nispeten sabit kaldığı düşünüldüğünde, neredeyse hiç balina faaliyeti olmadı.

TRX Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır! 4

Tron’un zincir üstü ölçümlerine ilişkin gözlemler, güçlü bir ralliyi sürdürmek için yeterli hacim olmayabileceğini gösteriyor. Mevcut yükseliş muhtemelen USDD’nin artık %200 oranında teminat altına alındığının duyurulmasının ardından perakende birikiminin sonucudur. Bu, TRX’i uzun vadede elinde tutmak isteyenlerin birikimini de teşvik etmiş olabilir.

Çözüm

TRX’in fiyat analizi ve zincir içi ölçümleri, mevcut yükselişi hakkında benzer bir sonuca işaret ediyor. Genişletilmiş yukarı yönlü desteği destekleyecek çok fazla güç ve hacim yok. Bu nedenle, direnç çizgisinin yakınında veya yakınında bir geri çekilme beklenebilir. Ancak mutlaka sonucun bu olması gerekmez. Beklenmedik bir büyük kripto piyasası rallisi, gelgitleri boğalar lehine güçlendirebilir. Ağır birikim ve güçlü hacimler böyle bir sonucun temelini oluşturacaktır.

Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır!
Bitcoin: Uzun Vadeli Sahiplerin Kapitülasyonu BTC İçin Potansiyel Bir Boğa Koşusuna Nasıl İşaret Edebilir?
VeChain: Son Ralli Sonrası, İşte Bu Göstergelerin VET Hakkında Söyleyecekleri!
XRP Fiyat Analizi: Ripple’ın %2,5 Günlük Sıçramasına Rağmen Ayılar Hakim Olmaya Devam Ediyor!
AAVE, Mayıs Ortası Rallisinin Ardından Düşüş Düzeltmesi Başlattı Ancak Yukarı Yönlü Hareket İçin Hazır mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron: Son Toparlanmanın Ortasında, TRX Nihayet Direncini Kırmaya Hazır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!