Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Tron (TRX) için çok şey var. Token, son birkaç haftadır aniden haberlerde yer aldıktan sonra, devam eden ayı piyasasında başka önemli hamleler yaparak varlığını göstermeyi başaramadı.

Diğer her 20 kripto para sahibi zarar ederken, Tron sahipleri şu anda kâr ediyor.

Tron Piyasayı Ele Geçirdi

Kripto varlıklarının fiyat hareketindeki yıldan bugüne gerçekleşen değişikliklere göre Tron, şu anda adına bir miktar kâr sağlayan ilk 15 tokenin tek kripto para birimi. TRX’in fiyatı Haziran 2021’den bu yana %4,59 artarken, listedeki başka hiçbir varlık bu kadar kayda değer bir büyümeye tanık olmadı.

Bitcoin (BTC) %37,75 düşerken, Ethereum (ETH) %53’e ulaşan kayıplarda. 2021’in en önemli olayı olan Solana (SOL) bile neredeyse %80 düştü.

Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı? 5

Bununla birlikte, jeton Shiba Inu’yu ilk 15 varlık listesinden çıkardığı için 2022 yılları TRON için oldukça farklı oluyor. Token, piyasa değeri açısından meme parasını önemli bir farkla aştı ve tüm TRX’in mevcut değeri 7,4 milyar doların üzerinde.

Ancak buna rağmen TRX, en son Kasım 2021’de dokunduğu 0,10 ABD doları aralığına ulaşmak için mücadele ediyor. Son iki ayda neredeyse %60’lık bir büyümeye tanık olan tokene rağmen, TRX 10 sent aralığına ulaşamadı ve o sırada 0,07 ABD dolarına düştü. yazmanın.

kriptoparapiyasa TRXUSD 2022 06 04 17 37 25Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı? 6

Performansından bağımsız olarak varlık, yalnızca mevcut olmakla kalmayıp aynı zamanda ağa aktif olarak katılan yatırımcılarının desteğine sahiptir ve böylece tokenin büyümesini teşvik eder.

Zincirde düzenli olarak aktif olan 1,6 milyondan fazla kullanıcıyla Tron, günde 5,1 milyondan fazla işlem gerçekleştiriyor. İşlemlerdeki bu artış, yalnızca ağın iki milyona yakın işlemi gerçekleştirdiği 2021 Ekim ayının başına doğru başladı.

kriptoparapiyasa Coin Metrics Network Data 2022 06 04T17 37 1Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı? 7

Ayrıca, bu faaliyetlerin çoğu yalnızca geçen ay içinde gerçekleşti. Ancak bu ani büyüme, yatırımcıları Tron’un yüksek oynaklığından da anlaşılacağı gibi fiyat dalgalanmalarına karşı savunmasız bıraktı.

Nisan 2022’den bu yana, aylık ortalama oynaklık da önemli bir artış kaydetti ve bu da ileriye dönük olarak TRX’in 0,1 dolara ulaşmasını oldukça zorlaştıracak. 

kriptoparapiyasa Coin Metrics Network Data 2022 06 04T17 37Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı? 8

Ne olursa olsun, rakiplerinden çok daha iyi getiri sağladığı için yatırımcılar bugün bile mutlu.

Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı?
30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor!
Bitcoin (BTC) Sahipleri Pozisyonlarından Çıkmadan Önce Bunu Bilmeliler!
AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!
Cardano, Yükseliş Tepkisinin Beklenebileceği Bu İki Güçlü Seviyeye Sahip…

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!