TOP 3 altcoin mercek altında: ETH, BNB, XRP fiyat değerlendirmesi | 31.5

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti, piyasa değeri bakımından en büyük 3 altcoin fiyatını değerlendirdi.

Bitcoin (BTC) fiyatının 30.000 doların üzerine çıkmasının ardından altcoin piyasasında da hareketlenme yaşandı.

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre, piyasa değeri bakımından ilk sırada yer alan kripto para birimleri düşüş trendine son verirken önümüzdeki günlerde ne gibi hareketlerin yaşanabileceği merak ediliyor. Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay; Ether (ETH), Binance Coin (BNB) ve Ripple (XRP) fiyatları hakkında tahminlerini paylaştı.

ETH/USDT – Ethereum teknik analiz

Ether (ETH), 28 Mayıs tarihinde 1.700 dolardaki güçlü destekten sıçradıktan sonra 2.027 dolar değerinde hesaplanan 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) seviyesine doğru ilerlemesi, boğaların fiyatta toparlama başlatmaya kararlı olduklarını gösteriyor.

ETH/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Göreceli güç endeksindeki (RSI) pozitif diverjans satış başkısının azalabileceği sinyallerini veriyor. Alıcılar, fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışarak 2.159 dolardaki kırılma seviyesine meydan okuyacak. Fakat boğalar bu engeli aşamazsa, BNB/USDT paritesi aşağı yönlü harekete başlayabilir ve 1.700 ile 2.159 dolar arasında konsolide olabilir.

Tersi durumda, boğalar fiyatı 2.159 doların üzerine çıkarmayı başarabilirse, bu durum 1.700 doların kısa vadede dip seviyesi olabileceğini düşündürür. Parite daha sonra 2.486 dolar seviyesindeki 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) yükselebilir. Ancak bu yükseliş görünümü, fiyatın 1.700 doların altına düşmesi durumunda geçersiz olacaktır.

BNB/USDT – Binance Coin fiyat analizi

Binance Coin (BNB), 27 Mayıs tarihinde 286 dolar seviyesindeki destekten sıçradı. Bu durum yatırımcıların düşüşlerde alımları sıklaştırdığını gösteriyor. Şimdi boğalar fiyatı tekrar 320 dolardaki genel direncin üzerine çıkarmaya çalışacak.

BNB/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Başarılı olurlarsa, BNB/USDT paritesi 350 dolara yükselebilir. Fiyat 320 doların üzerinde ne kadar uzun süre kalırsa, 12 Mayıs’taki dibi görme olasılığı o kadar artar. Eğer boğalar 350 dolar engelini de aşarsa, ralli 400 dolara ulaşabilir.

Öte yandan, fiyat mevcut seviyeden inerse, ayıların rallilerde satış yaptığı anlamına gelir. Bu durum, fiyatı tekrar 286 dolardaki acil destek seviyesine düşürebilir. Parite daha sonra 260 dolara kadar gerileyebilir.

XRP/USDT – Ripple teknik analiz

Ripple (XRP) 26 Mayıs’ta 0,38 doların altına düşmesine rağmen, ayılar satış baskısını daha fazla sürdüremedi ve 28 Mayıs tarihinde düşüş trendi çizgisine kadar ulaşan toparlanma başladı.

XRP/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Ayılar, düşüş trendi çizgisini kaybetmemek için defalarca güçlü şekilde savunma yaptı. Dolayısıyla bu hat, dikkat edilmesi gereken önemli bir direnç haline geldi. Eğer fiyat düşüş trendi çizgisinden yön değiştirirse, ayılar XRP/USDT paritesini 0,37 doların altına çekerek 0,33 dolardaki kritik desteğe meydan okumaya çalışacak.

Tersi durumda, alıcılar fiyatı 0,43 dolar seviyesindeki 20 günlük EMA’nın üzerinde tutar ve sürdürebilirse, satıcıların kontrolü kaybediyor olabileceğini düşündürür. Parite daha sonra 0,50 dolardaki psikolojik seviyeye kadar yükselebilir.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TOP 3 altcoin mercek altında: ETH, BNB, XRP fiyat değerlendirmesi | 31.5
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!