Ava Labs CEO’su, Avalanche (AVAX) Ana ve Alt Ağları Hakkında Açıklamalarda Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer, resmi Twitter adresinden Avalanche ağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Emin Gün Sirer, 26 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada:

Daha önce gerçekten ölçeklenebilir bir blockchain görmediniz. Öncelikle, ölçeklenen zincirlerin ücretleri düşük olacaktır. Ethereum’da bir işlem başı ödenecek işlem ücreti 500 dolar olduğunda nasıl şikayet ettiğinizi hatırlıyor musunuz? Avalanche’da bir transfer 0,05 dolardan 3,5 dolara ne zaman çıktı? Şimdi 0,05 dolara geri dönüyor ve hepimizin istediği de bu.

dedi.

Sirer, sadece ana ağ üzerinden işlem yapıldığında ücretlerin düşük olamayacağını belirtiyor. Avalanche ağının alt ağlarını kullanarak DeFi ve dApp ücretlerini düşürmeyi amaçladıklarını söyleyen CEO, “Daha fazla alt ağ devreye girdikçe yerel token’ımız AVAX, zincirler arası transfer ücretleri ve diğer likidite ihtiyaçları için alt ağ havuzlarında tutulacaktır.” açıklamalarında bulundu.

Ayrıca Ava Labs CEO’su, bir blockchain’i sadece ana ağ üzerindeki aktivitelerine bakarak değerlendirilmemesi gerektiğini bunu yaparak yanlış bilgilere ulaşılacağını belirtti.

Sirer’e göre, insanlar Avalanche ağını ucuz, güvenilir ve merkeziyetsiz olduğu için kullanıyor. Hal böyle olunca da C-chain ücretlerinde artış yaşanıyor. CEO’da yaptığı açıklamada, bu işlem ücretlerinin düşük olabilmesi için alt ağlar oluşturduklarını ve bu sayede çok daha fazla doğrulayıcı olacağını belirtti.

Ayrıca son zamanlarda LUNA tarafından satış geleceği ve maksimum arzının olmadığı iddiasıyla değer kaybeden AVAX, son 30 günlük periyotta %68 değer kaybetti. Yazım esnasında 22,6 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’te hala maksimum arzı belli değilken CoinGecko verilerine göre AVAX’ın toplam arzı 720 milyondur.

Ava Labs CEO’su, Avalanche (AVAX) Ana ve Alt Ağları Hakkında Açıklamalarda Bulundu isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ava Labs CEO’su, Avalanche (AVAX) Ana ve Alt Ağları Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!