Eski Binance yöneticileri 100 milyon dolarlık girişim fonu başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021’in sonlarından beri çalışan ancak görünmez olmaya çalışan Old Fashion Research, artık kendini göstermeye başladı

Çok stratejili blockchain yatırım fonu Old Fashion Research (OFR) ilk fonlama turunu kapattı. Binance’in birkaç eski yöneticisi tarafından yönetilen OFR, ilk yılında 50’den fazla blockchain projesine yatırım yaptı.

Old Fashion Research, yapılan bir duyuruya göre kurulduğu 2021’in sonlarından bu yana faaliyet gösterirken takındığı gizlilik modundan çıkıyor. O zamandan beri WOO Network, Genopets, Metaverse Magna, MetaDerby ve ZetaChain gibi 50’den fazla şirkete yatırım yaptı.

Fon, Binance’in yatırımlardan sorumlu eski başkan yardımcısı Ling Zhang ve Binace’in kurumsal gelişim eski başkanı Wayne Fu tarafından kuruldu. Binance Labs ve Launchpad’in büyük yatırım anlaşmalarını yöneten Jiang Xin (JX), OFR’nin girişim kolunu yönetiyor. Ayrıca kurucu Ling Zhang:

“Kripto endüstrisi için aynı vizyonu ve tutkuyu paylaşan kurucuları bulmaya ve onlarla birlikte büyümeye kararlıyız.”

OFR, bu fonlama turunda kripto endüstrisinin içinden ve dışından destek veren bir dizi ortaktan yatırım topladı. Bu yatırımcıların başında lider oyun şirketi Wemade tarafından desteklenen oyun platformu Wemix geliyor. Diğer önemli yatırımcılar arasında, DiDi’nin kurucu yatırımcısı olan, Gang Wang’ın aile ofisi JUE Capital ve kripto cüzdanı SafePal yer alıyor.

Risk sermayesi devlerinden Andreessen Horowitz, dördüncü kripto fonlama turunu 4,5 milyar dolarla kapattığını duyurdu. Haber, Andreessen Horowitz 2,2 milyar dolarlık 3. kripto fonlama turunun üzerinden henüz bir yıl geçmemişken geldi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Binance yöneticileri 100 milyon dolarlık girişim fonu başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!