Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Latince bir özdeyiş vardır: “quod approbo non reprobo”. Özdeyişin tam anlamıyla çevirisi “onayladığım şeyi onaylamam” şeklindedir.

Meslekten olmayanların terimleriyle, bu, aynı anda hem sıcak hem de soğuk üfleyemeyeceğiniz anlamına gelir.

Mart 2022’de Fantom Vakfı’ndan ve kripto alanından ayrıldığını açıklayan Andre Cronje için durum böyle değil. Bu duyuru FTM tokeninin değerinde keskin bir düşüş yaşamasına neden oldu.

Ayrıca, Nisan ayında yayınlanan “Kripto kültürünün yükselişi ve düşüşü” başlıklı bir blog yazısı aracılığıyla Conje, kripto alanına geri dönme niyetinde olmadığını yinelerken, kripto alanında düzenleyici eylemlerin artırılması çağrısında bulundu.

21 Mayıs itibariyle, Andre Cronje, Fantom Foundation stablecoin platformunu kodlarken, Fantom tokeninin fiyatında %6’lık bir gün içi artış kaydetmesine neden oldu. Son 24 saatte %16 artışla kripto para, Conje’nin olası bir geri dönüş haberine nasıl tepki verdi? Hadi bulalım… 

Dev Andre

Son 24 saat içinde devasa adımlar kaydeden Fantom tokeni, Conje’nin Fantom Foundation stablecoin platformu için bazı kodlar yazdığını tespit etmesinin ardından fiyatta %16’lık bir artış kaydetti.

Buna ek olarak, son birkaç gün FTM tokeni için bir yükseliş eğilimi ile işaretlendi. Basın anında yukarı yönlü bir ilerleme gösteren 37.60 endeksinde, token üzerinde satın alma baskısı yapıldı ve fiyatı daha da yukarı çekti. Benzer şekilde, 50 nötr bölgenin biraz üzerinde, MFI, baskı zamanında artan birikimi gösterdi.

Bu, basın sırasında 51.60 seviyesindeydi. MACD’nin konumu da yükseliş ayrışmasına güven verdi. Histogram çubuklarının altında bir konumu koruyan MACD çizgisi, trend çizgisini yukarı doğru bir eğriyle keserken görüldü. 

Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! 6

Kartlarda Çok Yönlü Geliştirme? 

Zincirden elde edilen verilerin bir değerlendirmesi, son 24 saatin FTM jetonu için çok yönlü bir büyüme ile işaretlendiğini ortaya koydu.

Andre Conje’nin kripto alanına olası geri dönüşü haberini takiben, günlük olarak FTM işlemlerinde yer alan benzersiz adreslerin sayısı endeksi yükseldi. Basında 443 olan ağdaki günlük aktif adres sayısı %21 arttı.

Fantom Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! 7

Buna ek olarak, ağda günlük olarak gerçekleşen tüm işlemlerde toplam FTM token miktarı, Conje’nin etkinliğinin keşfedilmesinin ardından 21 Mayıs’ta bir artış gördü. İşlem hacmi olarak adlandırılan bu, %40’lık bir artış kaydetti. 

Fantom Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! 8

Ağdaki aktif mevduat sayısı da arttı. 21 Mayıs’ta 81 aktif mevduatta, sayı %20 arttı ve yazı yazılırken 98 oldu.

Fantom Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! 9

Conje’nin faaliyetinin ardından dün büyük balinalar da bazı hareketler yaptı ve işlem sayısı endeksini %300 artışla 1 milyon doları aşan işlemler için bıraktı.

Beklendiği gibi, Conje’nin faaliyetleriyle ilgili haberlerin ardından sosyal açıdan önemli bir takdir kaydedildi. Basın zamanında 0,352 olan FTM tokeninin sosyal hakimiyeti, 21 Mayıs itibariyle %20’lik bir artış kaydetti. Benzer şekilde, sosyal hacim de %12’lik bir artışa tanık oldu.

Fantom Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! 10

Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!
Ripple Fiyat Analizi: XRP, 20 Mart Çöküşünden Bu Yana Destek Sağlayan Trend Çizgisini Geri Almak İçin Savaşıyor
Bitcoin Yeni Bir Hafta Öncesinde Kritik Kararla Karşı Karşıya!
DOGE, SAND, ve GALA Fiyat Analizi: 22 Mayıs
Ethereum’un Zincir İçi Ölçümleri Sorunlu Ancak ETH Ancak Şu Durumlarda Yükselebilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!