Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Jetonların yaralarını sarması ve Mayıs ayında tanık olunan beklenmedik kan banyosunun iyileşmesiyle, bazı jetonlar iyileşmeye giden “yavaş ve istikrarlı” yolu tam olarak izlemedi. Böyle bir jeton ATOM’dur ve jeton son 24 saat içinde fiyatında büyük bir artışa tanık oldu. Ani yükseliş, Cosmos blok zinciri için çılgınca ama ödüllendirici birkaç saat oluşturdu.

Belirteç için etkileyici bir 24 saat olmasına rağmen, ATOM kalesinin duvarlarını tutabilir ve kendini güçlendirebilir mi? Bir deprem, belirteci tekrar açıkta bırakarak sınırlarını parçalayabilir mi?

Bakalım metrikler ne diyor…

Atomik Alışkanlıklar…

Yazma sırasında, 20 Mayıs’ta tokenin boğa koşusu nedeniyle ATOM 11.11 $ seviyesindeydi. Boğalar fiyatları 12 dolara yükseltti, ancak token sonunda 11.11 dolara yerleşti. Bu olumlu fiyat hareketi, özellikle Terra çöküşünden sonra Cosmos ekosistemindeki birçok kişi için büyük bir rahatlama oldu.

Tokenin hacmi de 20 Mayıs’ta tanık olunan %100 artıştan bu yana büyük bir hızla yükseldi. Hacim, yazı yazılırken artışı izleyen hafif bir düşüşle 545 milyon dolar olarak gerçekleşti. Daha fazla gözlem üzerine, bunun hala kazanın zirvesindeki hacmin 1 /3’ü kadar olduğu bulundu. 12 Mayıs’ta, Cosmos’taki hacim, 20 Mayıs’ta tanık olunan ani yükselişten bu yana devrilmekte olan 1,59 milyar $’a düştü.

Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi? 3

Terra çöküşü, piyasa genelinde yaklaşık 40 milyar dolarlık kapitülasyon ile bugüne kadarki en büyük kripto çöküşlerinden biri olarak kabul ediliyor. Birçok büyük kripto, çöküş boyunca büyük ölçüde etkilendi ve ATOM da 10 doların altına düştü. Bu, son zamanlarda ağda çok aktif olan yatırımcılar için çok önemli bir fiyat engeliydi.

Ayrıca, Cosmos’un kurucusu Ethan Buchman, “Terra’nın Cosmos’u zil sesine soktuğuna” ve nihayetinde blok zincirinin bundan nasıl hafifçe etkilenmeden çıkabildiğine dikkat çekti . Ağın gücünün nedenlerinden biri, egemen kozmos zincirlerinin bağımsızlığında yatmaktadır. Cosmos’un güvenliğini ve esnekliğini takdir etmeye devam eden Buchman, “Biri başarısız olursa, diğerleri etkilenmez” dedi.

ATOMCosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi? 4

Cosmos Kripto Evreninde Genişlemek mi İstiyor?

Kendini “Cosmos airdrop uzmanı” ilan eden Thyborg, kısa süre önce Cosmos ağındaki en son güncelleme hakkında tweet attı. “Chainler arası güvenliğin geçen yıl IBC’den bu yana en önemli yükseltme olacağına” inanıyor. Thyborg ayrıca, uygulama sonrası yeni kripto projelerinin Cosmos zincirlerini başlatmayı “en azından düşünmeye” bakacağı konusunda ısrar ediyor.

Thyborg daha sonra Cosmos’u “birlikte çalışabilir akıllı sözleşme blok zincirinde dünya lideri” olarak nitelendiriyor. Interchain güvenliği, tüketici zincirleri için güvenlik önlemlerinin Cosmos piyasa değeri ile güvence altına alınmasını sağlayacaktır. Bu, blok zinciri güvenliği üzerinde artan bir inceleme sırasında bu zincirler için çok daha fazla güvenlik sağlayacaktır.

Ekosistemde, bu yükseltmenin Cosmos ağına büyük bir katkı olacağına dair bir inanç var. Ayrıca Cosmos ağındaki yeni tüketici zinciri projelerine ev sahipliği yapacak bant genişliğine sahip olduğu söyleniyor.

Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi?
Avalanche: Bir kar Fırtınasına Yakalanan AVAX, Kazanın Yükünü Taşıyor!
Ripple Bir Haftada %10 Toparlanıyor, İyileşme Devam Edecek mi?
PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs
Bitcoin 30 Bin Doları Tekrar Test Ederken, Ripple Günlük %6 Yükseliyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmos (ATOM) Uzun Vadede Etkileyici Fiyat Direncini Sürdürebilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!