PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, daha düşük zaman dilimlerinde çok fazla bir eğilim olmaksızın yatay ticaret yapmaya devam etti ve altcoin piyasası da aynı şeyi yaptı. Solana bir kez daha 50$’a düşerken, PancakeSwap son birkaç gün içinde 4,36-4,78$ arasında işlem gördü. Stellar Lumens 0.124 $ destek seviyesinde bir miktar talep gördü, ancak alıcıların depoda daha fazla mühimmat olup olmadığı belirsizdi.

PancakeSwap (CAKE) Analiz

PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs 4

Bollinger bantlarının fiyata oldukça yakın olması, son birkaç günde saatlik ve iki saatlik grafikler gibi daha düşük zaman dilimlerinde oynaklığın oldukça düşük olduğunu gösterdi. Fiyatın 4.36 dolar seviyesinde bir desteği ve 4.786 dolar seviyesinde direnci var. Önümüzdeki birkaç gün içinde, yakından izlenmesi gereken iki seviye bunlar. Direnç veya desteğe geçiş ve başarılı bir yeniden test, CAKE için bir sonraki hamlenin yönü hakkında bir fikir verebilir.

RSI, bir miktar yükseliş momentumu önermek için nötr 50 seviyesinin üzerindeydi. Yine de, A/D yukarı doğru bir artış görmedi. Aslında, istikrarlı bir şekilde aşağı kayıyor gibi göründü ve bu da satıcıların alıcılardan daha ağır basmaya devam ettiğini gösterdi.

Solana (SOL) Analiz

AnalizPancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs 5

Görünür Aralık Hacim Profili, Kontrol Noktasının 51.33 $ ve Değer Alanı Yüksek ve Düşüklerinin sırasıyla 59 $ ve 41.07 $ olduğunu gösterdi. 50-52$ alanı geçen hafta yoğun işlem hacmi gördü.

Basın zamanında fiyat 50.86 dolardı ve MACD sıfır çizgisindeydi. Momentum son birkaç gündür her iki tarafı da desteklemedi. OBV’de de, SOL 48 $’dan 58 $’a ve geri döndüğü için hem alış hem de satış hacmi geçen hafta eşit görünüyordu.

Stellar Lumens (XLM) Analiz

AnalizPancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs 6

Fibonacci düzeltme seviyeleri (sarı), geçen hafta XLM için destek ve direnç seviyeleri gösterdi. Boğalar fiyatları 0.145$ işaretini geçemedi ve ayrıca 0.124$ seviyesi destek olarak test edildi. Kısa vadeli piyasa yapısı, fiyat 0.134 $’dan düşük seviyelerin altına düştüğünde ve önceki gün direnç olarak yeniden test edildiğinde düşüşe geçti.

RSI, nötr 50’nin üzerinde gezinirken, OBV de nispeten düzdü. Bu nedenle, güçlü bir trend beklemek, daha düşük zaman dilimli tüccarlar için iyi bir karar olabilir.

PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs
Bitcoin 30 Bin Doları Tekrar Test Ederken, Ripple Günlük %6 Yükseliyor!
Polkadot: Neden DOT’un Yaklaşan Boğa Koşusuna Liderlik Etmesi Beklenebilir?
ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri!
FTX Token, EOS, AAVE Fiyat Analizi: 19 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PancakeSwap, Solana, Stellar Lumens Fiyat Analizi: 20 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!