Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana’nın fiyatı, önemli direnç seviyelerine hızlı bir yükseliş için hazırlanıyor. Bu ralli, birçok traderın neşelenmesine neden olsa da, ölü bir kedi sıçramasından başka bir şey olmayacak. Muhtemelen birçok yatırımcıyı hazırlıksız yakalayacak. 

Solana, Bilgisiz Katılımcıları Tuzağa Düşürmeye Hazır

Solana’nın fiyatı 5-12 Mayıs arasında kabaca %63 düşerek 95.20$’dan 34.97$’a geriledi. Bu kaza, LUNA-UST ekosistemi çöktükten sonra sektördeki birçok katılımcının çantalarını tutarken yakalanmasıyla geldi.

Sonuç olarak, Bitcoin ve ekosistem büyük bir satışı tetikledi. Birçok varlığın geçen hafta %60’tan fazla ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana kabaca %85 oranında çökmesine neden olan biri. Ancak, düşüş en azından geçici olarak sona ermiş görünüyor. 

Bu, SOL dahil olmak üzere birçok altcoinin şiddetli bir şekilde toplanmasına yol açtı. Bu yazı itibariyle, SOL 52 dolar civarında seyrediyordu ve daha yüksek bir hareket için potansiyel gösterdi. 76.91 $’daki ani direnç bariyeri, boğaların SOL’u itmesinin muhtemel olduğu yerdir. Bu hareket, basın zamanı konumundan %45’lik bir kazanç sağlayacaktır.

Bu ralli nedeniyle, birçok trader coşkulu olabilir ve uzun altcoinlere devam edebilir. Bununla birlikte, BTC için makro görünüm hala zayıf ve ayıları destekliyor. Bu nedenle, 76.91 dolardaki ret, piyasa katılımcılarının yakından takip etmesi gereken bir şey. Ayılar kontrolü ele alırsa, ortaya çıkan düşüş SOL’un fiyatını %72 oranında acil destek seviyesine 38.43$’a düşürebilir.

Solana’nın fiyatı için bu yükselen trendi desteklemek, zincir üstü hacimdir. Bu endeks 12 Mayıs’ta 5,82 milyar olan zirveden 18 Mayıs’ta 1,71 milyara geriledi. Toplamda, zincir üzerindeki hacim %70,6’dan düştü.

Bu düşüş düşüş eğilimi gösterirken, SOL buna göre yanıt verdi. Bununla birlikte, ileriye dönük olarak, yatırımcılar hem zincir içi ölçümde hem de varlığın fiyatında küçük bir yükseliş bekleyebilirler. Bu gelişme, Solana’nın fiyatının teknik açıdan tahminle uyumlu olan 76.91 dolarlık engele çarptığını görebilir.

Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar potansiyel bir geri dönüş için 76.91 dolarlık engele çok dikkat edecek ve ölü kedi sıçramasını teyit edecek. 

Solana Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu? 3

Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?
Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs
Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs
AAVE: Merak Uyandıran 11 Mayıs Kazası ve Bunun Yatırımcılar İçin Nasıl Bir Nimet Olduğu…
Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB, Haftalık %24’lük Bir Çöküşün Ardından İyileşme Aşaması Oluşturuyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!