Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell, Federal Rezerv’in enflasyonu azaltmak için faiz oranlarını artıracağını belirtti. Bu, önümüzdeki haftalarda borsalar üzerinde düşüş etkisi yaratabilecek olan Haziran ve Temmuz aylarında devam edebilir.

Kripto riskli bir varlıktır ve ayrıca artan satış baskısıyla karşı karşıya kalabilir. Avalanche ve Algorand, fiyat çizelgelerinde kayıplar kaydetmeye devam etti. NEAR tokeni de 18 Mayıs’ta önemli bir seviyenin altına düştü.

Avalanche (AVAX) Analiz

Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs 4

AVAX geçen hafta simetrik bir üçgen (beyaz) oluşturdu ve sonunda 33 dolar seviyesinin altına ve 30 dolarlık talep bölgesine (kırmızı) girdi. Önümüzdeki birkaç saat içinde AVAX’ın değer kaybetmeye devam etmesi için iyi bir şans var.

RSI saatlik grafikte aşırı satım bölgesine düştü ancak son birkaç saat içinde 33.9 değerini göstermek için tekrar yükselmeyi başardı. Bununla birlikte, momentum ayıları desteklemeye devam ederken, AVAX’ın yeni bir düşük dip kaydetmesi nedeniyle düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısı da var.

A/D göstergesi de AVAX’taki düşüşün arkasındaki güçlü satış hacmini göstermek için sabit bir düşüş trendindeydi. 26 $ ve 24 $ seviyeleri yakında tekrar ziyaret edilebilir.

Algorand (ALGO) Analiz

AnalizAvalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs 5

Fibonacci düzelme seviyeleri (sarı), ALGO’nun bu ayın başlarında 0,35 $’a düşen %50 geri çekilme seviyesini geçemediğini gösterdi. Son birkaç gün içinde fiyat 0,5 dolardan 0,428 dolara dalgalandı ve bir aralığa benzer bir şey oluşturdu.

Bu değişen fiyat hareketinin yanı sıra Müthiş Osilatör, ALGO’nun arkasında gerçek bir ivme de göstermedi. Ancak, AO sıfır çizgisinin altına güçlü bir şekilde düştüğü için bu son birkaç saat içinde değişti.

OBV kısa vadeli bir destek seviyesine tutundu ancak OBV’de bu çizginin altına bir düşüş, ALGO için daha fazla kayıp sinyali verebilir.

NEAR Protocol (NEAR) Analiz

AnalizAvalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs 6

NEAR, geçen hafta fiyatın çok düşüş gösterdiği bir alan olan 7.5-8$ alanında (kırmızı kutu) bir arz bölgesine sahip. 5.5 $, 6 $ ve 6.67 $ seviyelerinin önümüzdeki bir veya iki gün içinde önemli olması muhtemeldir.

Fiyat 6 dolar seviyesinin altına düştü ve basın zamanında direnç olarak yeniden test ediyor gibi görünüyordu. NEAR 6 doları geçebilse bile, riskten kaçınan trader için gerçek satın alma fırsatları yoktur.

Güçlü bir şekilde düşen OBV ve düşüş eğilimi gösteren teknik yapı, 6-6.5 dolar alanındaki açığa satış fırsatlarına işaret etti.

Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?
Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs
Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs
AAVE: Merak Uyandıran 11 Mayıs Kazası ve Bunun Yatırımcılar İçin Nasıl Bir Nimet Olduğu…

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!