Andreessen Horowitz (a16z), 600 Milyon Dolarlık Oyun Fonunu Başlattı -WSJ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z), 600 milyon dolarlık oyun fonunu başlattı.

18 Mayıs tarihli Wall Street Journal’ın haberine göre Andreessen Horowitz (a16z), oyun endüstrisinde gördükleri bütün fırsatlara yatırım yapabilmek amacıyla 600 milyon dolarlık fon başlattı ve oyunların metaverse’ün altyapısı olacağını düşünüyor.

a16z, konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

300 milyar dolarlık oyun endüstrisinin altyapısı ve teknolojisi, metaverse’ün yapı taşlarını oluşturacak. Ayrıca metaverse, oyun endüstrisini gölgede bırakacak bir fırsat.

dedi.

a16z’nin yatırımcılarından Jonathan Lai, “a16z, 10 yıldan fazla bir süredir oyun endüstrisine inandı ve yatırım yaptı. Oyun konusunda hala en iyisinin gelmediğini düşünüyoruz. Oyunlara özel oluşturduğumuz bu fon, gördüğümüz bütün fırsatlara yatırım yapmamızı sağlayacak.” dedi.

Ayrıca yapılan haberde, şirketin başlangıçta oyna-kazan modeliyle oynanan metaverse ve blockchain oyunlarına yatırım yapacağı söylendi.

Andreessen Horowitz geçtiğimiz yıl haziran ayında kripto para sektörüne yatırım yapmak için 2.2 milyar dolarlık dev bir fon kurmuş ve o dönem için bir rekora imza atmıştı. Şirket günümüzde sektörün en büyük yatırımcıları arasında yer almayı sürdürüyor.

Andreessen Horowitz (a16z), 600 Milyon Dolarlık Oyun Fonunu Başlattı -WSJ isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Andreessen Horowitz (a16z), 600 Milyon Dolarlık Oyun Fonunu Başlattı -WSJ
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!