Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasası, son 24 saat içinde yüksek volatilite yanıp sönmekten kaçındı. Ancak analizlerde kripto korkusu ve açgözlülük endeksi hala ‘aşırı korku’ bölgesinde gezinirken, Polkadot, NEAR ve Algorand’ın kısa vadeli teknikleri nötr düşüş aralığındaydı. 

12 Mayıs’taki rekor düşük seviyelerinden yükseldikten sonra bu altcoinlerin fiyatlarındaki artışa rağmen, güçlü alım hacimlerinden yoksundular.  

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs 4

DOT ayıları, üç ay boyunca 23.1 ve 14,4 dolar aralığında sıkıştırdıktan sonra nihayet dokuz aylık tabanı 14,4 dolardan kapattı. Daha geniş duyarlılık, altcoin piyasasını çok aylık/yıllık en düşük seviyelerine kadar çekti.

Kısa vadeli fiyat hareketlerine bakıldığında, 14,4 $ seviyesindeki düşüş eğilimi, alt’ın değerinin %48’inden fazlasını kaybetmesine neden oldu. Sonuç olarak, altcoin 12 Mayıs’ta 16 ayın en düşük seviyesine geriledi. 8 dolarlık destek, Kontrol Noktasına  (kırmızı) doğru bir yükselişe neden oldu. Şimdi, ayılar için acil test desteği 9.83 dolar seviyesinde kaldı.

RSI, dört saatlik zaman diliminde tarafsız bir duruş sergilerken orta çizgisine yakın ilerliyor. 44 işaretinin altındaki herhangi bir kapanış, kısa vadeli toparlanma beklentilerine zarar verebilir.

Near Protocol (NEAR) Analiz

AnalizPolkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs 5

NEAR için devam eden anlatı gözle görülür bir şekilde ayılar lehine döndüğünden, satıcılar son birkaç hafta içinde dinlenmek için daha taze zeminler buldular. NEAR boğaları, sekiz aylık taban çizgisine 5,7 dolar seviyesinde düştükten sonra, satıcıların sonunda %23,6 Fibonacci direncinde olumsuzladığı bir yükselişi zorladı.

Ayıların alt seviyenin zirvelerini ve düşüşlerini düzenli olarak kontrol etmesiyle NEAR, %61.8 seviyesinden geri döndükten ve 12 Mayıs’ta 35 haftanın en düşük seviyesine geriledikten sonra değerinin neredeyse yarısını kaybetti. Mevcut pazarda görünür bir satış avantajı ile alıcılar, fiyatı 20 EMA’nın (kırmızı) üzerinde tutmakta zorlandılar.

NEAR’ın RSI’si, diğer alt değerlerle rezonansa girdikten sonra, 35 işaretinden geri sıçradıktan  sonra hafif iyileşmeler gördü. Ancak güneye dönük eğilimleri, canlanma sürecinde istenmeyen bir gecikmeye neden olabilir. Bununla birlikte, CMF, trend çizgisi desteğinden geri dönerse, bir yükseliş ayrışmasını onaylayacaktır.

Algorand (ALGO) Analiz

AnalizPolkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs 6

Ayılar avantajlarından vazgeçmekten çekindikleri için Algorand (ALGO) son birkaç aydır geri plandaydı. %38.2 Fibonacci engelinden düştükten sonra, altcoin 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine doğru %56.9 düşüş kaydetti.

Son birkaç gün içinde, son toparlanma dört saatlik zaman diliminde düşüş flama desenine dönüştü. Flamanın alt trend çizgisinin altındaki herhangi bir kapanış, 0.38-0.4 $ aralığına doğru uzun bir ayı koşusuna işaret edebilir.

Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs
Litecoin’in Yeni Düşük Seviyesi ve % 7’lik Bir Yükseliş… Bu Klasik Bir Durum Mu?
Cardano %6 Arttı, Bitcoin’in 30 Bin Doların Altındaki Konsolidasyonu Devam Ediyor!
ETH 2000 Doları Geri Almayı Başardı, Ama Fırtına Bitti mi?
Axie Infinity (AXS): İyi Günlerinin Geride Kalıp Kalmadığını Belirleme

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!