Yatırım Bankası Nomura, Bitcoin Türevleri Sunmaya Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım bankası Nomura, kripto para piyasasının şu anda düşüşte olmasına rağmen, müşterilerine tezgah üstü Bitcoin (BTC) türevleri sunmaya başladığını söyledi. 

Nomura’dan Asya’daki Müşterilerine Bitcoin Hizmeti

Japonya’nın en büyük aracı kurumu Nomura, kripto para birimi ürünlerine yönelik kurumsal talebin artmasının ardından Asya’daki müşterilere Bitcoin (BTC) türevleri sunmaya başladı.

Nomura’nın Asya eski Japonya piyasaları başkanı Rig Karkhanis yaptığı açıklamada, CME’de kripto varlık ticaret şirketi Cumberland DRW tarafından bu hafta gerçekleştirilen alım satımların Japon yatırım bankasının ilk dijital varlık alım satımları olduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir: Facebook’un Eski Yöneticisi Bitcoin Odaklı Şirket Kurdu

Nomura’nın Asya eski Japonya piyasaları başkanı Rig Karkhanis konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kurumsal düzeyde karşı taraflarla çalışmak, müşterilerimizden gelen artan talebe göre ölçeklenmemizi sağlayacak.

Örnek vermek gerekirse birçok küresel yatırım bankası, hızlı büyüyen bir sektöre erişim için kurumsal yatırımcılardan ve özel müşterilerden gelen taleplere yanıt vererek, müşterilere kripto ile ilgili daha fazla hizmet sunmaya çalışıyor.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) güncel durumuna bir göz atalım. Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 30.614 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Bankası Nomura, Bitcoin Türevleri Sunmaya Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!