Elon Musk, Twitter Satın Alımının “Beklemede” Olduğunu Söyledi, Dogecoin Düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk, Twitter üzerindeki sahte hesapların sayısı hakkında şirketten daha fazla net veriler elde edene kadar Twitter satın alımının “beklemede” olduğunu söyledi.

Musk, cuma günü Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada:

“Spam/sahte hesapların kullanıcıların %5’inden daha azına tekabül ettiğini belirten ayrıntıların beklendiği Twitter anlaşması geçici olarak askıya alındı” dedi.

Tesla’nın CEO’su Musk, geçtiğimiz ay Twitter’ı hisse başına 54,20 dolara satın almak adına şirkete 44 milyar dolarlık bir teklif vermişti.

Twitter hissleri açılış öncesi %25 düştü

Elon Musk’ın Twitter satın alımının askıya alınması açıklaması sonrasında Twitter hisseleri açılış öncesi piyasalarda %25‘e kadar düşüş gösterdi. Haber yazımı sırasında ise %18‘lik bir düşüş izleniyor.

Açıklamalar yalnızca Twitter’ı değil, Dogecoin fiyatını da etkiledi. Dogecoin açıklama sonrası saatlik grafikte %6 düşüş yaşadı.

Fatih TAŞDEMİR

İstanbul Aydın Üniversitesi Yazılım Mühendisliği mezunu. Ayrıca yazılım, tasarım, içerik üreticiliği ve girişimcilik konularıyla oldukça yakından ilgileniyor. 2017’den beri ise, Koin Bülteni’nin kurucu ortağı olarak kripto para ve blockchain alanında türlü çalışmalarda bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk, Twitter Satın Alımının “Beklemede” Olduğunu Söyledi, Dogecoin Düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!