Decentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 28,5 bin dolarda bir miktar destek bulduktan sonra son saatlerde 30 bin doları geçti ve bu yükseliş birçok altcoin’in toparlanmasına neden oldu. Decentraland, son saatlerde %45’lik bir ralli gördü ve EOS, bir haftalık yoğun satıştan sonra önyargısını yükselişe çevirdi. PancakeSwap, Bitcoin’in 30 bin doların üzerinde kalması koşuluyla, önümüzdeki birkaç saat içinde 5 dolarlık alanın üzerinde hızlı bir hareket görebilir.

Decentraland (MANA) Analiz

Decentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs 4

MANA, kısa vadeli görünümün güçlü düşüşten yükseliş momentumuna kaymasıyla son birkaç saat içinde yaklaşık %45 pompaladı. Fiyat 0,7$’da yüksek bir dip oluşturduktan ve son birkaç günün düşüş trendinin 0,8$’lık en düşük seviyesini geçtikten sonra piyasa yapısı yükselişe geçmişti.

Bu, daha uzun vadeli bir eğilimin tersine döndüğü anlamına mı geliyor? Gerçekten değil, son saatlerde satın alma baskısına rağmen. OBV, MANA’nın 0,7 $ seviyesinden 1,03 $’a yükselişindeki yoğun alım hacmini yansıtmak için fiyatın yanında yükseldi. 0,95$-1$ alanı, 1,2$ ve 1,3$’lık kâr alma hedefleri ile uzun bir saç derisi için yeniden testte bir satın alma fırsatı sunabilir.

Ancak, ağır bir direnç yükü var ve riskin dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerekiyor.

EOS Analiz

analizDecentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs 5

EOS, 1,23$ destek seviyesinden sıçrayıp 1,35$ seviyesini geçtikten sonra MANA’nın listelerinde benzer bir hikayeydi. Son birkaç gün içinde 1,4 dolar ve 1,51 dolar seviyeleri destek işlevi gördü. Bu nedenle, yükselişte güçlü direnç seviyeleri olarak hareket etmeleri muhtemeldir.

RSI, yükseliş tarafına doğru kısa vadeli bir momentum kaymasını belirtmek için nötr 50’nin üzerine tırmanırken, CMF de kısaca +0.05 işaretinin üzerine çıktı. Bu nedenle, son birkaç saatteki ralli sırasında piyasaya sermaye akışı önemliydi.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesindeydi ve ilerideki ağır dirençle birleştiğinde, EOS 1,34 $ işaretine doğru bir geri hareket görebilir.

PancakeSwap (CAKE) Analiz

analizDecentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs 6

Hacim Profili Görünür Menzil aracı, CAKE için Kontrol Noktasının, CAKE’nin ancak son zamanlarda ihlal ettiği bir seviye olan 4,3 $ olduğunu gösterdi. Son birkaç gün içinde fiyat, bölgede 4,6 dolardan 5,3 dolara kayda değer bir ticaret faaliyeti görmedi, bu da CAKE’nin bu mesafeyi hızla yukarı kat edebileceği anlamına geliyor.

CAKE, POC’yi geçip RSI da nötr 50’nin üzerine çıktığından, momentum boğaları destekliyor gibi göründü. MACD de sıfır çizgisinin üzerine çıkmanın eşiğindeydi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
23

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland, EOS, PancakeSwap Fiyat Analizi: 13 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!