Algorand (ALGO): Gerçekten ‘Bu Dipten Satın Almayı’ Düşünmeli Misiniz?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algorand (ALGO), iki ay boyunca 0,7 dolar bölgesi yakınında en yüksek likidite aralığı (Point of Control, POC) etrafında dans ettikten sonra, daha geniş satışlarla bağıntı kurdu. Sonuç olarak, altcoin, Pitchfork’un hayati aralıklarının altında önemli bir düşüşe işaret etti.

0,3922 dolar seviyesinin altında can sıkıcı bir kapanış, yakın vadede devalüasyon aşamasını uzatabilir. Ancak bu işaretten bir canlanma, 0,45 $ bölgesindeki Pitchfork’un alt çitine çarpabilir. Daha geniş piyasa yapısı, bir boğa koşusunu perçinlemede önemli bir rol oynayacak.

Algorand Günlük Grafik

Algorand (ALGO): Gerçekten ‘Bu Dipten Satın Almayı’ Düşünmeli Misiniz? 3

Boğalar 0,9 dolarlık dirençte zeminlerini korumak için mücadele ettikten sonra, Algorand geriledi ve POC’ye yöneldi. Bu aralık, alıcılar ve satıcılar arasında beş ayı aşkın bir süredir güçlü bir çatışma sunuyor. Alt, değerinin yaklaşık %65’ini kaybetti (2 Nisan’dan itibaren) ve 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine geri döndü.

Alt, POC’de yükseliş yönünü kaybettikten kısa bir süre sonra, satıcılar birden fazla düşüş eğilimi gösteren şamdanları ittikten sonra oldukça hızlı bir şekilde güneye kaydılar. Üst trend çizgisi ve Pitchfork’un medyanı bir miktar test direnci sundu. Ancak tasfiyeler ALGO’yu çoğunlukla düşüş etkisi altında tuttu.

Mevcut yapı yadsınamaz bir şekilde satıcılarla iyi bir uyum içindeydi. Bu nedenle, devam eden bir düşüş, herhangi bir taahhütlü hareketten önce 0.33 $ seviyesinde dinlenme alanları bulabilir. Mevcut seviyelerden kademeli bir iyileşmede, Dirgen’in trend çizgisi boğa rallileri için bir ganimet olabilir.

Gerekçe

algorand Algorand (ALGO): Gerçekten ‘Bu Dipten Satın Almayı’ Düşünmeli Misiniz? 4

Üç ayı aşkın bir süredir, RSI’nin 30 işareti düşüş eğilimini destekledi. Alt, bu davranışı tekrarlarsa, mevcut kayıplar önümüzdeki zamanlarda bir miktar azalma görebilir.

İlginç bir şekilde, OBV son on günde daha yüksek dipler kaydetti. Anında trend çizgisi desteği, tüccarlar/yatırımcılar için önemli bir değer alanıdır. Bu çizgiden geri dönüş, güçlü bir yükseliş ayrışmasını teyit edecektir.  

Çözüm

Genel yapı satış eğilimi gösterirken, Algorand zor bir durumdaydı. Alıcılar 0,39 ABD doları işaretini korursa, olası bir canlanma, herhangi bir trend taahhüdü hareketinden önce 0,45 ila 0,5 ABD doları aralığında engellerle karşılaşabilir. 

ALGO, kral para ile 30 günlük %74’lük bir korelasyon paylaştığından, yatırımcılar/traderlar Bitcoin’in hareketlerini yakından takip etmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand (ALGO): Gerçekten ‘Bu Dipten Satın Almayı’ Düşünmeli Misiniz?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!